Ion Iliescu este în doliu! A murit în primele zile din 2023! „Un iubitor de frumos, un iubitor de viață!”

Ion Iliescu este în doliu! Constantin Gheorghe, unul dintre consilierii săi de pe vremea când era președinte, a încetat din viață. Anunțul trist a fost făcut de politicianul Șerban Nicolae.

05 ian. 2023, 23:16
Ion Iliescu este în doliu! A murit în primele zile din 2023! „Un iubitor de frumos, un iubitor de viață!”

A murit Constantin Gheorghe, fost consilier al președintelui Ion Iliescu. Șerban Nicolae a transmis un mesaj prin care și-a exprimat regretul privind dispariția acestuia.

„CONSTANTIN GHEORGHE. Incredibil! Aflu acum despre trecerea la cele veșnice a fostului meu coleg, Constantin Gheorghe. Încă nu-mi vine să cred… Între 2001 și 2004 am fost amândoi consilieri de stat la Administrația Prezidențială. O minte complexă ce producea, spectaculos și eficient, idei, observații discursuri, analize, evaluări și soluții. Un iubitor de frumos, un iubitor de viață… Să te odihnească Dumnezeu, prietene”, a scris de Șerban Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Ion Iliescu, condoleanţe după decesele Marianei Nicolescu şi al lui Eugen Simion

De asemenea, fiul lui Constantin Gheorghe a transmis un mesaj după moartea tatălui său:

„Constantin, tatăl meu, s-a stins din viață în ziua de azi, 5 ianuarie. Sunt sigur ca v-a fost recunoscător pentru atenția acordată, pentru conversațiile avute. Mâine, 6 ianuarie, va fi depus la capela cimitirului Adormirea Maicii Domnului, Șoseaua Giulesti nr 236 – 238. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 7 ianuarie. (aceasta va fi ultima postare de pe acest cont, făcută de mine, Cătălin, fiul lui, de la calculatorul găsit pornit)”

Citiți și: Ion Iliescu şi-a luat adio şi de la Regina Elisabeta a II-a. „A contribuit la aderarea noastră la UE și la NATO”. Monarhul era cu doar patru ani mai mare decât preşedintele nostru