Ion Iliescu, implicat în dosarul profesorului universitar acuzat că şi-a ucis iubita

Deşi era principalul suspect în cazul morţii violente a profesoarei de chineză Mihaela Fulga, profesorul universitar Dan Păcurariu a scăpat, totuşi, de arestul preventiv.

12 mart. 2016, 09:32

La scurt timp după ce au demarat cercetările în cazul morţii Mihaelei Fulga, poliţiştii au stabilit că suspectul principal este Dan Păcurariu, scrie spynews.ro. Concluzia a venit logic, după ce acesta a făcut, încă de la început, o serie de greşeli care au atras atenţia asupra lui.

Citeşte şi Fratele studentei ucise de profesor: „Cum să-i dai drumul când este acuzat de crimă?”

Surse judiciare au declarat că unul dintre oamenii care ar fi intervenit pentru suspectul de crimă a fost chiar tatăl acestuia, profesorul Dimitrie Păcurariu, decedat în 2002. Fost istoric şi critic literar, acesta ar fi vehiculat atunci mai multe nume din sfera politică, între care şi pe cel al fostului preşedinte Ion Iliescu, pe care l-a prezentat drept unul dintre prietenii săi apropiaţi.

Drept urmare, în cazul fiului său, Dan Păcurariu, s-a recurs atunci doar la o audiere sumară, la care ar fi participat inclusiv mama lui. În acest mod, anchetatorii ar fi ratat momentul oportun în care Păcurariu ar fi putut să fie pus în faţa probelor şi convins să recunoască.

Citeşte şi Dezvăluirile vecinilor profesorului acuzat de crimă: „Ne arăta pe mobil poze cu fete” VIDEO

Acesta este bănuit că, în 1998, ar fi omorât-o, cu un ciocan pentru şniţele pe fosta lui iubită, Mihaela Fulga, care îi fusese studentă.

Acesta ar fi făcut o obsesie pentru tânăra profesoară şi nu s-a putut împăca cu gândul despărţirii.