Ion Iliescu a împlinit 86 de ani. Cum îşi serbează ziua de naştere

Fostul preşedinte Ion Iliescu îşi va serba, joi, 3 martie, ziua de naştere alături de familie şi apropiaţi. El nu va mai participa la un concert aniversar la Ateneul Român, aşa cum s-a întâmplat în anii precedenţi.

02 mart. 2016, 19:46
Ion Iliescu a împlinit 86 de ani. Cum îşi serbează ziua de naştere

Fostul preşedinte Ion Iliescu împlineşte, joi, 3 martie, 86 de ani. Pe 4 martie este ziua de naştere a soţiei sale, Nina. Spre deosebire de anii anterori, când Ion Iliescu participa la un concert aniversar la Ateneul Român, anul acesta el va petrece alături de familie şi prieteni, potrivit unor surse din anturajul fostului preşedinte, citate de Agerpres.

Anul trecut, preşedintele de onoare al PSD a participat la un concert privat, oferit în cinstea sa de către membrii Clubului de la Bucureşti, prima parte a zilei fiind alături de familie. Nici la împlinirea vârstei de 84 de ani, fostul şef de stat nu a avut program public, nefiind prezent la concertul de muzică clasică organizat în 2 martie pentru sărbătorirea sa, la Ateneul Român.

În 2013, preşedintele de onoare al PSD şi-a petrecut ziua de naştere acasă, alături de soţia sa, Nina, iar seara a mers la Ateneu, unde s-a lansat o carte despre el. Un alt concert aniversar a fost organizat în 2012, tot la Ateneul Român, Ion Iliescu fiind felicitat, la finalul evenimentului de către invitaţii săi, cu care a ciocnit o cupă de şampanie.

CITEŞTE ŞI: Ion Iliescu, despre redeschiderea dosarului Revoluţiei: „Ce rost are să mai dezgropăm trecutul?”