Ion Iliescu nu va vota la alegerile parlamentare. Nina Iliescu, mărturii-surprinzătoare din perioada de pandemie

Fostul preşedinte nu va vota anul acesta pentru alegerile parlamentare. Soţia sa a declarat că această decizia a fost luată având în vedere că șefa secției de vot s-a infectat cu noul coronavirus, iar cei doi nu doresc să fie supuşi vreunui pericol.

RomaniaTV.net
05 dec. 2020, 22:57
Ion Iliescu nu va vota la alegerile parlamentare. Nina Iliescu, mărturii-surprinzătoare din perioada de pandemie

Ion Iliescu nu a avut nici coronavirus, aşa cum se vehicula în presă. Ştirile au fost infirmate de soţia lui care a acordat un interviu în exclusivitate pentru Realitatea.

Ion Iliescu nu va vota la alegerile parlamentare. Ce s-a întâmplat cu fostul preşedinte pe perioada pandemiei

„Se simte bine, suntem acasa, suntem in ordine. Vineri a și ieșit din casă de trei ori că a trebuit să meargă la medicul stomatolog, să-și repare o măsea.

Nuu, nu , nu avem coronavirus, am facut testul si nu avem. Nu am cerut urna mobila de data asta. (…) Și după aia am constatat ca sefa sectiei respective a avut coronavirus si de regula șefa venea cu urna. Și am zis să ne învățm minte, nu mai cerem.

În general nu am iesit, nu am iesit, dar am avut….avem si un ajutor in gospodarie. De 4 ori pe saptamana, o zi pe saptamana facem curatenie generala cu ajutorul unei firme care trimite 2 doamne, nici ele nu au, nici noi nu avem. Baietii de la SPP inttotdeauna intra cu masca si se dezinfectează pe mâini.

Cu sanatatea ca la 90 de ani, cand o sa ajungeti la 90 de ani o sa va aduceti aminte cum am fost eu.”, a spus Nina Iliescu.

Petiție pentru retragerea certificatului de Revoluționar a fostului preşedinte!

O petiție publicată pe site-ul comunității declic.ro cere retragerea certificatului de Revoluționar cu Merite Deosebite al „inculpatului pentru crime împotriva umanității Ion Iliescu”.

„În decembrie și din păcate doar atunci, o mare parte din opinia publică sesizează din nou faptul că dosarele istorice, printre care Dosarul Revoluției, nu au fost soluționate, deși iată că au trecut 31 de ani de la masacrul din 1989 orchestrat de comuniști și de eșalonul doi de comuniști care se intitulau după fuga dictatorului Nicolae Ceaușescu drept feseniști, moment în care au preluat puterea în frunte cu Ion Iliescu (fost membru de marcă al PCR).

Întrucât justiția se mișcă în continuare cu lentoare vădită, considerăm că o minimă reparație morală ar fi reprezentată de retragerea certificatului de Revoluționar cu Merite Deosebite al inculpatului pentru crime împotriva umanității Ion Iliescu.

Ion Iliescu este judecat pentru peste o mie de crime care s-au comis după fuga dictatorului Nicolae Ceaușescu, atunci când eșalonul doi de comuniști a preluat puterea”, sunt argumentele pentru care se doreşte retragerea certificatului.

Citeşte şi: Ion Iliescu rămâne la conducerea Institutului Revoluţiei Române. Deputaţii au respins solicitarea lui Klaus Iohannis