Ion Oiţă plănuia să construiască un „palat al micilor” în Străuleşti. Banca i-a încurcat iţele

Patronul sinucigaş al restaurantului „La Cocoşatu” avea planuri mari cu afacerea sa, însă în ultima vreme era în colaps. Acesta a ridicat o megaconstrucţie în Străuleşti, unde voia să vândă mici, însă banca i-a stricat socotelile, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 21:31
Ion Oiţă plănuia să construiască un „palat al micilor” în Străuleşti. Banca i-a încurcat iţele

Celebrul patron al restaurantului „La Cocoşatu“, Ion Oiţă, avea planuri mari cu afacerea lui. Anul trecut s-a pregătit să o extindă în Străuleşti.

La câţiva metri de vila în care locuia şi-a ridicat o construcţie cât o hală, foarte modernă, care urma să fie transformată într-un restaurant-gigant care să poarte aceeaşi denumire. „Se discuta să-l inaugureze în primăvara lui 2012, doar că anul trecut l-a scos la vânzare. Probabil că din lipsă de bani nu l-a mai putut susţine“, susţine un cunoscut, pentru adevarul.ro.

Firma de taxi l-a pus pe butuci

Mai întâi a făcut un credit bancar, în 2009, pentru a cumpăra 100 de Loganuri pentru firma lui de taxi. Nu a avut succes, iar datoriile la bancă creşteau de la lună la lună. Şi-a ipotecat megaconstrucţia din Străuleşti iar banca l-a ameninţat că i-o va lua.