Socrul lui Nicolae Bănicioiu are coronavirus. Ion Prioteasa, prima reacţie după ce a aflat rezultatul testului. „A ieșit pozitiv”

Ion Prioteasa, socrul senatorului Nicolae Bănicioiu, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Primarul din Scornicești a mărturisit că a făcut testul pentru COVID-19, după ce au înregistrate mai multe cazuri de infecţie în oraş.

RomaniaTV.net
19 iul. 2020, 07:17
Socrul lui Nicolae Bănicioiu are coronavirus. Ion Prioteasa, prima reacţie după ce a aflat rezultatul testului. „A ieșit pozitiv”

Ion Prioteasa, primarul orașului Scornicești, a confirmat informaţia, spunând că se simte bine. 

„După atâtea cazuri în Scorniceşti, am considerat ca trebuie sa fac testul. L-am făcut și a ieșit pozitiv”, a afirmat socrul lui Nicolae Bănicioiu, conform Gazeta Nouă

Ion Prioteasa a făcut testul joi, 16 iulie, la o clinică din București, după ce a intrat în contact cu un alt politician care a fost infectat, George Brânaru, candidatul PSD la fotoliul de primar al orașului Scornicești, notează Evz.ro.

Socrul fostului ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a precizat că va merge duminică la spital pentru a fi internat.

Felix Rache, soţia şi fiul lor au fost infectaţi cu coronavirus şi internaţi

Ion Prioteasa este primarul oraşului Scorniceşti din anul 2016, când a câştigat mandatul candidând din partea PNL. Socrul lui Bănicioiu a anunțat că se va retrage din acest partid și că va candida din partea Pro România, partidul din care face parte şi ginerele său.

Sute de cazuri de COVID-19 în Olt

În judeţul Olt, 469 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, de la începutul pandemiei.

255 au fost externate, 196 dintre ele fiind declarate vindecate. Alte 59 au fost externate la cerere, iar 82 de persoane pozitive au refuzat internarea şi sunt izolate la domiciliu.

În spital mai sunt 114 persoane, din care 4 la Terapie Intensivă.

Mihai Tudose este în doliu! Tatăl său infectat cu coronavirus a murit. Avea 80 de ani