Ion Ţiriac, decizie de ultim moment. Asta este bomba anului!

Ion Țiriac este pregătit să facă o schimbare importantă în ATP și WTA. Din cauza conflictului cu municipalitățile orașului Madrid, miliardarul român intenționează să mute turneul în Germania, la Berlin.

09 nov. 2020, 17:50
Ion Ţiriac, decizie de ultim moment. Asta este bomba anului!

Ion Țiriac și primarul din Madrid sunt într-unconflict care durează deja de mai bine de doi ani, iar românul s-a săturat să aștepte o soluționare a acestor neînțelegeri.

Simona Halep a dat în judecată Guvernul României. Dezvăluire-bombă făcută de Ion Ţiriac

Conform Tennis World USA, Ion Țiriac ar fi din ce în ce mai hotărât să mute turneul la Berlin, schimbare care ar urma să aibă loc începând din 2022, după ce actualul contract cu Madrid expiră. Miliardarul de 81 de ani ar fi discutat deja cu Michael Muller, primarul din Berlin, după o întâlnire pusă la cale de ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu.

Ion Ţiriac, mesaj dur la adresa Guvernului Orban: „Năstase, Halep, Ruzici, Tecău nu se cumpără de la supermarket!”

Turneul de la Madrid reuneşte, pe durata a 10 zile, atât o competiţie feminină de categorie Premier Mandatory, cât şi una masculină de Masters 1000. Există doar patru turnee comune de această mărime în tot anul: Indian Wells, Miami, Madrid şi Roma, în ordine cronologică.