Ion Ţiriac, declaraţii cinice despre COVID: „Au murit 800.000 de oameni. Ăştia mor oricum. Nu e sfârşitul pământului”

Ion Ţiriac a declarat, într-un interviu pentru gsp.ro, că moartea a peste 800.000 de oameni din cauza pandemiei de COVID 19 este mai puţin gravă decât sistarea activităţii şi efectele economice dezastruoase pe care le-a provocat.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 11:39
Ion Ţiriac, declaraţii cinice despre COVID: „Au murit 800.000 de oameni. Ăştia mor oricum. Nu e sfârşitul pământului”

Magnatul român îşi justifică poziţia prin faptul că oricum, pe timpul pandemiei, susţine el, s-au născut peste un milion de oameni, echilibrând astfel balanţa, şi de asemenea el crede că cei decedaţi de COVID, majoritatea cu comorbidităţi, ar fi murit oricum.

„Criza nu mai e la orizont, criza este în ziua de azi. Lumea se va schimba și cineva trebuie să se gândească cât de fragili suntem noi. E un microb care nu este mai rău decât ăla de acum 5 ani, doar că se propagă mai repede.

Despre ce vorbim noi aici? Au murit 800.000 de oameni. Ăștia mor în orice caz! Vorbim despre o populație de 7 miliarde. S-au născut un milion și ceva de atunci. Nu este sfârșitul pământului. Sfârșitul pământului e din punct de vedere al propagării acestui sindrom și din cauza faptului că lumea a înghețat. Viața se va schimba, o să vedeți”, a declarat Ion Țiriac pentru sursa citată.

Citeşte şi: Ion Ţiriac dă de pământ cu mărirea pensiilor: „De unde măreşti pensiile? Spune-mi şi mie: în 10 ani, de unde iei aceşti 14%?”