Ion Ţiriac împlineşte 80 DE ANI. Petrecere de lux la Madrid: cine se află pe LISTA INVITAŢILOR

Ion Ţiriac, cel mai bogat român, cu o avere estimată la 1,8 miliarde de euro, împlineşte, joi, 80 de ani şi va petrece la Madrid, la Muzeul de Artă Prado, undeau fost chemaţi, la un dineu fastuos, invitaţi pe măsură.

09 mai 2019, 07:53
Ion Ţiriac împlineşte 80 DE ANI. Petrecere de lux la Madrid: cine se află pe LISTA INVITAŢILOR

Ion Ţiriac va organiza un dineu fastuos în Spania, la Muzeul Prado din Madrid, unde a invitat mai multe personalități. Magnatul a trimis programul zilei, scris în limba engleză, tuturor invitaților. Oaspeţii vor fi luaţi de la trei hoteluri şi plimbaţi prin oraş, duşi la turneul de tenis Mutua Madrid Open unde va juca şi Simona Halep, iar seara vor fi chemaţi la un dineu oficial în Sala Calustro a Muzeului de Artă Prado.

Printre personalitățile invitate la dineu se numără Simona Halep, Nadia Comăneci și Ilie Năstase.

Fiica lui Ion Ţiriac a devenit femeie fatală. Cu ce se ocupă moştenitoarea celui mai bogat român FOTO

Ion Ţiriac se afla, în 2018, pentru a patra oară consecutiv, pe prima poziţie a Top 300 Capital, cu o avere estimată la 1,7-1,8 miliarde de euro, în creştere cu 7,6% faţă de 2017.

Ion Ţiriac are trei copii, Ion Alexandru (42 de ani), cu Mikette von Issenberg, Ioana (21 de ani) şi Karim (24 de ani), ambii cu Sophie Ayad. A fost căsătorit o singură dată, cu  Erika Braedt.