Ion Ţiriac investeşte în fotbalul din România! Decizie surprinzătoare a miliardarului: „Ăsta este scopul!”

Ion Ţiriac a declarat în dese rânduri că este interesat să investească în fotbalul românesc, deoarece nu se rpicepe la fenomen. Acum, miliardarul s-a răzgândit!

05 oct. 2022, 09:35
Ion Ţiriac investeşte în fotbalul din România! Decizie surprinzătoare a miliardarului: „Ăsta este scopul!”

Ion Ţiriac investeşte în fotbal! Fundația Olimpică Română a lansat o școală de fotbal, unde copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani vor beneficia de cursuri gratuite de inițiere, iar miliardarul este implicat în acest proiect. Astfel, Complexul Sportiv „Ion Țiriac” va găzdui cursurile, iar omul de afaceri a transmis că scopul proiectului este învățarea copiilor bazelor fotbalului: „Fundația Olimpică Română lansează Școala de Fotbal Fundația Olimpică Română, în cadrul căreia oferă cursuri gratuite de inițiere în fotbal pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Cursurile se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 16:30 -18:00 la Complexul Sportiv Ion Țiriac, Strada Ion Vlad, numărul 20-40, București. Înscrierile se realizează telefonic la numărul 0740.959.739, în perioada 4 – 9 octombrie, în limita celor 80 de locurilor disponibile”.

Ion Țiriac nu mai vorbeşte cu Simona Halep: „Nu știu ce face, eu am treburile mele!”. De la ce a pornit ruptura dintre cei doi

„Scopul acestui proiect este inițierea copiilor în fotbal, unul dintre cele mai îndrăgite sporturi la nivel național, indiferent dacă ne referim la sport de agrement sau de performanță. Cu siguranță antrenamentele din cadrul Școlii de Fotbal a Fundației Olimpice Române vor reprezenta baza unui stil de viață activ și a colaborării la nivel de echipă”, a declarat Ion Țiriac.

Ion Țiriac şi-a deschis o grădiniţă în Africa şi acum a dat de necaz! „Asta mă preocupă!”

Pe 9 octombrie, la Complexul Sportiv Ion Țiriac din București, copiii înscriși vor participa la selecția pentru grupele debutante. Evenimentul este susținut de compania Alive Capital, partener al Fundației Olimpice Române. Programul se va desfășura în perioada octombrie 2022 – martie 2023, iar copiii înscriși vor beneficia de antrenamente gratuite pe durata întregii perioade. Juniorii vor avea acces gratuit pe terenul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv „Ion Țiriac”, certificat 2 stele FIFA, și de experiența antrenorilor licențiați. Programul de fotbal va fi susținut de fotbaliștii Marius Bâtfoi și Bogdan Stelea Jr., specializați în sportul pentru copii.