Ion Ţiriac pregăteşte o lovitură fantastică pentru România. „A obținut toate aprobările”

Ion Țiriac va investi câteva zeci de milioane de euro într-o bază sportivă de ultimă generaţie, care va fi printre cele mai importante din Europa. Miliardarul român va construi și un bazin de cinci stele.

15 apr. 2023, 12:01
Ion Ţiriac pregăteşte o lovitură fantastică pentru România. „A obținut toate aprobările”
Ion Ţiriac pregăteşte o lovitură fantastică pentru România

Ion Ţiriac pregăteşte o lovitură fantastică pentru România. Miliartdarul a primit toate aprobările și în scurt timp va demara lucrările la grandiosul complex. Potrivit ProSport, în cel mult 60 de zile Ion Țiriac va demara lucrările de construcție a unui bazin olimpic, care se va afla în imediata vecinătate a patinoarului din Otopeni.

„Știu că domnul Țiriac a obținut toate aprobările necesare pentru această construcție, iar în două luni se va escava prima cuvă de pământ în vederea construirii bazinului. Va fi un bazin olimpic, ultramodern”, a precizat o sursă din apropierea celui mai bogat român.

Citeşte şi: Marea iubire a lui Ion Ţiriac şi-a uluit fanii. Cum s-a fotografiat la 53 de ani femeia care are doi copii cu miliardarul român: „Bombă atomică!” FOTO

Tot lângă patinoarul care-i poartă numele, Ion Țiriac va ridica în următorii ani una dintre cele cele mai frumoase arene de tenis din Europa: „Va fi o construcție deosebită pentru că și proiectul este unul special. În viitorul complex vor putea fi organizate turnee de tenis de top”.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu șterge pe jos cu Ion Țiriac: „A ajuns la o vârstă când ar trebui să fie mai puțin preocupat de imaginea proprie și când deschide gura să spună ceva util”

Un alt proiect îndrăzneț al omului de afaceri este și sala de gimnastică „Nadia Comîbeci”, în care-și vor desfășura activitatea viitoarele campioane ale României: „Și sala de gimnastică este tot un proiect de suflet al dânsului. Aceste investiții masive în sport arată implicarea totală pe care Ion Țiriac o are în acest domeniu care-i este atât de aproape de suflet”.

Investiția totală va fi una de ordinul zecilor de milioane de euro!