Ion Ţiriac, reacţie-şoc după alarma dată de OMS: „Nu mai suntem oameni reali!”. Ce au decis Bill Gates şi Steve Jobs pentru copiii lor

Ion Țiriac a declarat că România are o problemă cu felul în care își educă tinerii, mult prea implicaţi în activități pe computer și fără a mai face mișcare.

10 nov. 2020, 13:28
Ion Ţiriac, reacţie-şoc după alarma dată de OMS: „Nu mai suntem oameni reali!”. Ce au decis Bill Gates şi Steve Jobs pentru copiii lor

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a recomandat ca părinții să nu le dea acces la ecrane luminoase (tabletă, telefon etc) copiilor sub 5 ani mai mult de o oră pe zi. Business Insider chiar a scris un articol despre cum Bill Gates și Steve Jobs le-au limitat propriilor copii accesul la tehnologie până la vârste ridicate. De exemplu, copiii lui Bill Gates nu au avut telefon mobil până la 14 ani, iar Steve Jobs nu și-a lăsat copiii să aiba acces la un iPad, un produs abia lansat de Apple în acea perioadă!

Ion Ţiriac, decizie de ultim moment. Asta este bomba anului!

„E greu să explici tineretului de astăzi ce fel de atlet eram eu, lumea s-a schimbat, societatea s-a schimbat. Acești tineri de azi au șansa să devină… nu oameni normali, ci oameni reali. Într-o societate în care un copil de un an și jumătate are deja tableta în mâna ca să nu urle la restaurant și așa mai departe, nu mai există în orașe mari fotbal între blocuri sau ce era altădată”, a declarat Ion Țiriac pentru pagina de Facebook @sportsfestivalcom.

Ion Ţiriac, mesaj dur la adresa Guvernului Orban: „Năstase, Halep, Ruzici, Tecău nu se cumpără de la supermarket!”

„Avem o viață complet diferită în ziua de astăzi. Altădată, când se termina școala la ora 1, până la 7 nu te mai vedea nimeni, nici familia. Ba jucai fotbal, ba jucai handbal, ba te cățărai, ba fugeai. Era o viața absolut normală și zic că de aici începe problema în ziua de astăzi. Ne-am pierdut busola cu totul, absolut cu totul. Niciun guvern nu are timpul necesar și să creeze o prioritate din educația normală a unui copil, a unui tânăr. Să îi dea ocazia să se dezvolte. Altfel, o să avem numai computere, cu capul senzațional, dar cu picioarele oloage”, a mai spus Ion Țiriac.