Lovitură puternică pentru Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică jr: „Nu am putut merge mai departe”

Lavinia Pârva a primit o puternică lovitură. Soția lui Ștefan Bănică jr. s-a destăinuit urmăritorilor din mediul virtual. 

09 iul. 2023, 08:17
Lovitură puternică pentru Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică jr: „Nu am putut merge mai departe”

Lavinia Pârva a avut neplăcerea de a se confrunta cu cenzura din social media. Cei de la YouTube i-au închis canalul după ce bruneta a postat niște piese interpretate de ea, dar care aparțin altor artiști. Practic, gigantul din BigTech nu acceptă publicarea de coveruri decât dacă autorii cântecelor au dat „încuviințarea”.

YouTube a dat cu barda. Lavinia Pârva se consideră neîndreptățită, așa că s-a plâns pe internet

Pârva a fost aspru pedepsită. Nu doar că videoclipurile cu comentarii și aprecieri i-au fost șterse, ci chiar tot canalul.

„Hello! Vreau să vă povestesc un lucru care mi s-a întâmplat în ultima perioadă, și anume că am pierdut canalul de Youtube. Canal pentru care am muncit destul de mult, iar lucrul acesta s-a întâmplat pentru faptul că am ales să cânt niște cover-uri ale unor piese sârbești.

Eu, fiind din Timișoara, crescând cu muzica asta, mi-a făcut plăcere să am astfel de muzică în repertoriu. Dar, din păcate, nu am putut să merg cu proiectul ăsta mai departe, deoarece producătorii și compozitorii piesei nu au fost de acord, astfel încât au ales să închidă canalul, deși eu le-am oferit, bineînțeles, monetizarea și am trecut drepturile autorilor. Dar, pur și simplu, nu au fost de acord”, a declarat Pârva.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr. formează un cuplu de aproximativ un deceniu. Cei doi cântăreți își țin relația departe de ochii presei de cancan.