Ion Țiriac și Gigi Becali, marii absenţi de la la cununia Simonei Halep. Motivul real pentru care au lipsit

Ion Țiriac și Gigi Becali au fost marii absenți de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Zeci de personalități din lumea sportului, afaceriști și artiști au fost alături de sportivă.

17 sept. 2021, 17:30
Ion Țiriac și Gigi Becali, marii absenţi de la la cununia Simonei Halep. Motivul real pentru care au lipsit

Ion Țiriac și Gigi Becali, marii absenţi de la la cununia Simonei Halep. Mulți dintre invitați, dar și jurnaliștii aflați în Constanța s-au întrebat de ce nu apare în peisaj Ion Ţiriac. Şi Gigi Becali era pe lista invitaţilor!

Ion Țiriac și Gigi Becali, marii absenţi de la la cununia Simonei Halep

S-a speculat ba că relația avută de Simona Halep cu Ion Țiriac nu este una atât de apropiată, ba că Sorana Cîrstea, care are o relație cu Ion Alexandru Țiriac, și-ar fi băgat coada și miliardarul ar fi decis să se rezume la o felicitare telefonică! Motivul real a fost dezvăluit însă de Ilie Năstase. „E plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.

Simona Halep, mai fericită ca niciodată! Imagini de colecție de la cununia cu Toni Iuruc FOTO

Printre cei care erau așteptați să participe la eveniment se afla și Gigi Becali care de vreo doi ani refuză toate invitațiile pe care le primește. De altfel, nici măcar la petrecerea Mariei Iordănescu, pe care a cununat-o, nu a mers! „M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali.