Ion Turnagiu va fi înmormântat pe banii statului. Criminalul a fost abandonat la morgă

Criminalul din Mehedinți, care a incendiat o fată de 17 ani, va fi înmormântat pe banii statului. El a fost abandonat la morgă, nimeni nu s-a interesat de el. Bărbatul a murit după câteva zile în care a stat în comă pentru că s-a spânzurat în arestul IPJ Mehedinți, conform România TV.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 12:16
Ion Turnagiu va fi înmormântat pe banii statului. Criminalul a fost abandonat la morgă

Bărbatul nu are rude, părinţii şi bunicii acestuia sunt decedaţi, iar pe parcursul vieţii nu s-a căsătorit şi nici nu a făcut copii. Trupul neînsufleţit al acestuia va sta timp de 10 zile la morga spitalului, ulterior fiind înmormântat pe banii statului.

Citeşte şi: Descoperire ŞOCANTĂ în telefonul bărbatului care a i-a dat foc fetei de 17 ani. Dosarul se mută la DIICOT

Ion Turnagiu, bărbatul care a incendiat o adolescentă de 17 ani din Mehedinţi, a murit luni seara în spitalul din Drobeta Turnu Severin. Individul fusese adus joi, după ce a încercat să se spânzure în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, folosind tricoul şi lenjeria intimă.

„El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanţă şi adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără şanse practice de a supravieţui. Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 23.30”, a declarat Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi, pentru postul Antena 3, citat de News.ro.

Poliţiştii din cadrul IPJ Mehedinţi au anunţat că Ion Turnagiu a încercat să se sinucidă, după ce a fost arestat preventiv pentru 30 de zile deoarece a incendiat o fată de 17 ani.

Bărbatul a folosit lenjeria intimă şi tricoul pentru a se spânzura. Ion Turnagiu a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.