Ionel, românul care vrea să câștige Mister Italia: „Folosesc creme, mă duc la coafor la fiecare două/trei săptămâni, vara îmi place să mă bronzez”

Ionel se numără printre cei 95 de prefinalști ai concursului Mister Italia. Românul are 24 de ani și este pasionat de sport și culturism.

26 aug. 2023, 14:35
Ionel, românul care vrea să câștige Mister Italia: „Folosesc creme, mă duc la coafor la fiecare două/trei săptămâni, vara îmi place să mă bronzez”
Ionel, românul care vrea să câștige Mister Italia

Vasile Ionel Timiș locuiește în Italia de la 4 ani și a mărturisit într-un interviu pentru Corriere Della Sera că și-a dorit dontotdeauna să apară la televizor, dar s-a gândit mereu că va fi criticat din cauza originilor românești. Este prima dată când participă la o astfel de competiție.

„Am ajuns în Italia în 2002, când aveam patru ani.  Am locuit în Cagnò, apoi din Lombardia am ajuns în Trentino, mai întâi în Revò și apoi în Romallo. În Cles, unde locuiesc de zece ani, îmi place foarte mult. Zona este foarte frumoasă”, își începe povestea Ionel.

„Întotdeauna a fost o mare dorință a mea să particip la un reality-show, dar nu s-a concretizat niciodată. La un moment dat, m-am întrebat cum aș putea să ajung acolo și mi-am dat un răspuns: trebuia să încep de jos. Așa că, atunci când s-a ivit ocazia de a participa la Mister Italia, am decis să mă înscriu. Nu am mai amânat și am făcut-o imediat, în timpul unei pauze de prânz, la începutul lunii februarie. Am trecut de casting, acum vom vedea dacă voi ajunge în finală”, spune tânărul.

Citește și: La doar patru ani, fiica lui Codin Maticiuc a jucat deja într-un lungmetraj. Smaranda îi calcă pe urme tatălui ei: „E nebunie cu noi”

Românul a primit numeroase de mesaje de susținere și de încurajare, dar și comentarii negative. Cu toate astea, Ionel nu s-a lăsat afectat și luptă în continuare pentru obținerea unuia dintre premiile importante ale competiției.

„Părinții mei m-au susținut încă de la început: mama, în special, mi-a spus mereu: «Ești un băiat arătos, te pricepi și la social media, așa că găsește o modalitate de a te face remarcat». Prietenii mei, pe de altă parte, la început au luat-o în râs, niște tachinări binevoitoare, apoi, când au vorbit despre mine la televizor, au venit complimentele și, după primele rezultate, au început să mă încurajeze.

Din păcate, nu au lipsit criticile, de genul ‘dar nu este din Trentino’, din cauza originilor mele românești, dar am ținut cont de ele și am mers mai departe înainte”, a mai spus românul.

Citește și: Adi Hădean, semnal de alarmă în mediul online. Ce s-a întâmplat cu fiul lui, Vladimir: „Am un copil care în ultimii cinci ani a pierdut câte 100 de zile și nopți”

Ionel a explicat pe scurt ce face pentru a se menține în formă și cât timp dedică corpului său.

„Bineînțeles, pentru că pentru mine imaginea pe care o dai este fundamentală. Îmi place să mă tratez bine, așa că folosesc creme, mă duc la coafor la fiecare două/trei săptămâni, vara îmi place să mă bronzez. Și am fost mereu așa, sunt o persoană căreia îi place să aibă grijă de corpul și de imaginea sa dintotdeauna”, explică el.

Vasile Ionel Timiș lucrează la o firmă de echipamente industriale.

„Lucrez la Ebara (companie de echipamente industriale, n.r.) și îmi place foarte mult, pentru că este o fabrică unde se câștigă bani buni, atât de mulți încât, la vârsta mea tânără, am reușit deja să îmi cumpăr o casă. Totuși, fiind tânăr, cu siguranță nu vreau să exclud în viitor nicio cale.

Am urmat doi ani la liceul agricol, apoi am trecut la școala profesională mecanică ENAIP din Cles, iar cu ajutorul stagiului de practică am obținut actualul loc de muncă”, mai spune el.