Crimă odioasă în Gorj. Un bărbat şi-a omorât fosta iubită de 19 ani, după care a pus-o în maşină şi s-a plimbat cu ea în oraş

O tragedie înfiorătoare a avut loc miercuri noapte, în județul Gorj. O tânără de 19 ani a fost ucisă cu brutalitate de fostul iubit.

15 iul. 2021, 08:53
Crimă odioasă în Gorj. Un bărbat şi-a omorât fosta iubită de 19 ani, după care a pus-o în maşină şi s-a plimbat cu ea în oraş

Crimă odioasă în Gorj. Incidentul şocant a avut loc  în comuna Baia de Fier. Tânăra ar fi fost înjunghiată de fostul iubit, în vârstă de 20 de ani, după ce aceasta i-ar fi comunicat că își dorește să încheie relația.

Crimă odioasă în Gorj. Un bărbat şi-a omorât fosta iubită de 19 ani

Crima s-a produs chiar lângă mașina tânărului, în apropierea casei fetei. Însă informațiile venite din rândul procurorilor sunt terifiante. După ce a înjunghiat-o, tânărul a pus-o în mașină și a plecat cu ea. La intrarea în Târgu Jiu însă, tânărul a fost oprit de Poliție, moment în care agenții au observat că fata este în stare de inconștiență.

Aceștia au chemat imediat o ambulanță, însă echipajul medical nu a mai putut face altceva pentru fată decât să constate decesul.  Anchetatorii nu au aflat încă motivul pentru care tânărul a pus-o în mașină și a plecat cu ea. În acest moment, băiatul se află la Parchet, unde este audiat.

O crima înfiorătoare a avut loc la Corbu zilele trecute. Localncii sunt înspăimântaţi care au început să se baricadeze în case de frică. Noi detalii terifiante au ieșit la suprafață.

Crima de la Corbu i-a șocat pe toți localnicii din comună, care la acest moment sunt speriați să mai iasă din case. Au ieșit la iveală detalii terifiante cu privire momentele de groază prin care au trecut toți membrii familiei în timpul atacului. Cei din comuna Corbu, care îl cunoșteau pe bărbatul ucis, au spus că era om foarte cumsecade, muncitor și nu-și pot imagina motivul pentru care cineva i-ar fi dorit moartea. Localnicii au afirmat că tatăl celor trei fete a avut parte de o moarte lentă și a agonizat ceva timp până să-și dea duhul.

„A fost legată soția victimei. Fata cea mare a fost violată, cea mică a fost întrebată dacă e minoră, i-a spus „Pe tine te las în pace, nu te violez că ești minoră”. Copilul de 10 ani e traumatizat, are nevoie de consiliere psihologică. Pe femeie a legat-o în baie în timp ce o viola pe fata cea mare. Bărbatul era în pat, agoniza, era în pragul morții deja. „, a relatat unul dintre localnici.

Citeşte şi: Noi detalii terifiante despre crima de la Corbu: „A tăiat-o pe soție cu un cuțit mare. Bărbatul era în pat, agoniza, era în pragul morții” VIDEO
 


loading...