Ioniță de la Clejani, surpriză pentru soția lui, la spectacol. Viorica a avut o criză de nervi pe scenă

Ioniță de la Clejani, surpriză pentru soția lui. Viorica și soțul ei au susținut un super spectacol aniversar dedicat tuturor femeilor! Cei mai apreciați artiști au urcat pe scena de la Sala Palatului într-un spectacol memorabil.

06 mart. 2023, 18:45
Ioniță de la Clejani, surpriză pentru soția lui, la spectacol. Viorica a avut o criză de nervi pe scenă

Ioniță de la Clejani, surpriză pentru soția lui, la spectacol. După recitalul susținut de Diana Matei și Taraful Cleante, Ioniță le-a mulțumit pe scenă invitaților, însă, din culise se auzea vocea nervoasă a Vioricăi: „AM PROBLEME CU CASCA!!! Iar  vociferările pe un ton apăsat au continuat să se audă și în sală. Ca s-o scuze, Ioniță le-a transmis spectatorilor ca Viorica este o perfectionistă.

Viorica e putin nervoasa, se cearta cu inginerul de sunet pentru ca vrea ca din punct de vedere al sunetului sa iasa perfect.”, a spus Ioniță de la Clejani.

Citește și: Cu ce boală a fost diagnosticată Viorica de la Clejani: „Eu fac ce spun medicii”

Ioniță de la Clejani, surpriză pentru soția lui, la spectacol

După momentul nervos, a urmat și o surpriză pentru îndrăgita artistă. Ioniță i-a pregătit soției sale un moment pe care a vrut să-l împărtășească și cu spectatorii. Ioniță l-a invitat pe scenă pe artistul plastic Mihai Glodeanu, cel care a lucrat la surpriza Vioricăi: un tablou într-o mărime impresionantă.

Viorica imi canta de trei ori pe zi, de fiecare data ii fac un cadou. Acum, mi-a cantat mai mult… trebuie sa-i fac un cadou. I-am pregatit despre care ea nu stie nimic, va jur! Il invit in scena pe domnul Mihai Glodeanu si vreau sa vina si cadoul pe care l-am pregatit. Sper ca Viorica sa fie bucuroasa.”, a spus Ioniță de la Clejani.

La un moment dat, a apărut și Viorica, iritata din cauza rochiei despre care spunea ca e cam strambă. Apoi, au urmat scene de comedie.

Iar imi aduci tablou? Dumneata esti domnul Glodeanu care mi-a umplut casa de tablouri?! Multumesc! Ador arta! N-ar strica si cate o bratara, dar… Traiasca fotograful, m-a facut 90-60-90!  Ionita, te rog sa-l pui bine p-asta, nu ca pe celalalt de l-a mancat cainele! Sunt frumoasa, asa o sa ajung… la dimensiunile astea.”, a spus Viorica de la Clejani.