Veste uriașă în familia Chefi la cuțite! Unul dintre cei mai iubiți câștigători a devenit tată de tripleți, în mare secret

Cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite a devenit tată de tripleți. Bucătarul a câștigat sezonul cu numărul 8 al show-ului culinar.

31 aug. 2023, 18:54
Veste uriașă în familia Chefi la cuțite! Unul dintre cei mai iubiți câștigători a devenit tată de tripleți, în mare secret
Câștigătorul Chefi la cuțite care a devenit tătic de tripleți

Veste superbă pentru familia Chefi la cuțite. Ionuț Belei, unul dintre cei mai îndrăgiți câștigători, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea în sezonul opt, a devenit tată de tripleți.

Bucătarul a fost extrem de bucuros atunci când partenera sa l-a anunțat că va deveni tătic. Acesta a anunțat că pe lume nu a venit doar un copil, ci trei.

Citește și: Schimbări majore în noul sezon „Chefi la Cuțite”. Concurenții vor fi puși în situații extrem de dificile. Ce se întâmplă cu amuletele juraților

„Doar atât pot să dau din casă, că sunt tripleți”, a declarat Ionuț pentru fanatik.ro.

Iubita lui, o altă femeie față de cea cu care împreună pe vremea când concura la Chefi la cuțite, ar fi născut în mare secret. Bucătarul a declarat că nu are de gând să îi afișeze pe micuți în spațiul public.

„Nu îi postez deloc și nu vreau să apară în media. Nu o să dau poze cu ei”, a adăugat câștigătorul sezonului 8.

Proaspătul tătic dorește să își protejeze copiii, în timp ce foarte mulți părinți se laudă cu aceștia pe rețelele de socializare.

Citește și: Al patrulea bucătar la Chefi la cuţite 2023. Reacţia lui Scărlătescu: „Ca să ne saboteze pe noi!”

Ionuț nu este singurul concurent al sezonului 8 care a devenit părinte. Roxana Blenche, situată pe locul doi în finală, a devenit recent mămică.

Bucătarul a devenit cunoscut după ce a participat la Chefi la cuțite. Acesta a gătit bine încă de la preselecții, încât l-a impresionat pe Sorin Bontea, care i-a oferit cuțitul de aur. Când s-a înscris în competiție, Ionuț venise de două luni din Germania, unde a învățat ce înseamnă gastronomia.