Roxana Blenche s-a măritat! Apariţie spectaculoasă a fostei concurente de la Chefi la cuţite la Starea Civilă. Chef Roxana a optat pentru o ţinută nonconformistă

Roxana Blenche s-a căsătorit civil cu alesul inimii ei. Fosta concurentă de la Chefi la cuţite, actualmente prezentatoare a emisiunii Hello, chef! este mai fericită ca niciodată, mai ales că, în mai puţin de trei luni, urmează să devină mămică.

28 dec. 2022, 17:10

Roxana Blenche s-a măritat cu alesul inimii ei, Cătălin Gabriel Bucur pe numele lui! La cununia civilă, chef Roxana a strălucit, stârnind admiraţia celor din jur. Ţinuta pe care a adoptat-o în cea mai importantă zi din viaţa ei a fost suficient de elegantă, totodată suficient de simplă cât să-i pună în evidenţă atuurile fizice.

Roxana Blenche s-a măritat! Ţinuta pe care a purtat-o la Starea Civilă a ieşit din tipare

Roxana a purtat o rochie lungă neagră şi un sacou albastru. Iar dacă la această ţinută ne-am fi aşteptat să poarte o pereche de pantofi eleganţi, ei, bine, nici pe departe nu a fost aşa. Chef Roxana a optat pentru o pereche comodă de bocanci.

Citeste si Vlăduţa Lupău şi-a recăpătat silueta după ce a născut: „8 kilograme am dat jos în primele zile”

Cel care a postat prima imagine dupa ce Roxana Blenche s-a căsătorit a fost Răzvan Babană, unul dintre prietenii ei cei mai buni.

Casă de piatră, draga mea! Te pupă fratele tău, mă bucur din suflet că sunt aici!„, a scris Răzvan Băbană în dreptul fotografiei.

Roxana Blenche intră în ultimul trimestru de sarcină

În primăvară, Roxana îşi va strânge bebeluşul în braţe. Prezentatoarea emisiunii Hello, chef! va avea o fetiţă pe care o va boteza Olivia.

Într-o zi de primăvară o să cunoașteți noul membru al familiei Bucur-Blenche. Mami zice că sunt un Blenchișor, iar tati zice că sunt un Bucuraș. Vă las pe voi să decideți. Vă pupă Bucurașul Blenchișor!”, a anunţat Roxana pe Instagram faptul că va deveni mămică.

Olivia o va chema pe cea mică, tot cu referințe gastronomice, ca și uleiul de măsline să zic așa”, a dezvăluit fosta concurentă de la Chefi la cuțite, potrivit spynews.ro

Roxana Blenche a dezvăluit, de asemenea, că în primul trimestru de sarcină i-a fost extrem de rău, dar stările de rău s-a ameliorat pe măsură ce sarcina avansa.

Nu am avut pofte, dar mi-a fost super rău, deci a fost un dezastru. Trei săptămâni la muncă, munceam din mașină, stăteam în afara restaurantului, în mașină, și mă uitam pe geam la bucătari. Am mers și la spital, a fost ceva infernal. Am slăbit și nu am pus nici măcar un kilogram în plus, m-am subțiat și la față. Acum nu mai vărs, dar am rămas cu greață. Mănânc și foarte puțin. Nu mi-a zis domnul doctor să stau la pat„, a povestit Roxena pentru sursa citată.

Citeste si Despărţirea sfârşitului de an. Feli Donose şi tatăl fetiţei s-au despărţit: „Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit”