Ionuț Cercel, anunţul care îi va bucura pe fani: „Din respect şi iubire pentru profesorul nostru, vom cânta în continuare”

La aproximativ o lună de la moartea tatălui său, îndrăgitul manelist Petrică Cercel, Ionuţ Cercel le-a transmis fanilor un mesaj important pe Facebook.

29 oct. 2021, 09:12
Ionuț Cercel, anunţul care îi va bucura pe fani: „Din respect şi iubire pentru profesorul nostru, vom cânta în continuare”

După ce a luat pauză o perioadă pentru a-şi plânge liniştit părintele, Ionuţ Cercel a decis să reia înregistrările, să revină pe scenă şi să onoreze evenimentele la care este invitat. Deşi durerea este încă vie în sufletul lui şi ar fi avut nevoie de o perioadă mult mai lungă de recuperare după decesul tatălui său, Ionuţ este conştient că Petrică Cercel şi-ar fi dorit să continue să cânte.

Ionuţ Cercel îşi reia cântările, „din respect și iubire” pentru tatăl lui

Astfel, tânărul a decis să reia cântările „din respect și iubire pentru PROFESORUL NOSTRU„.

Dorința tatălui meu a fost ca tot timpul noi să facem muzică, să muncim, să-i ducem numele mai departe. Pentru sufletul nostru ar fi fost momentul potrivit acum să ne oprim, dar din respect și iubire pentru PROFESORUL NOSTRU, vom cânta în continuare, vom încerca să-l mulțumim și să-l facem mult mai mândru de noi prin muzica de calitate pe care o vom cânta pentru oamenii care iubesc familia PETRICĂ CERCEL, exact cum a făcut-o el..până în ultimul moment al vieții!„, a scris fiul cântărețului de manele pe Facebook, cu durere în suflet.

Citeste si Ionuţ Cercel, mesaj emoţionant la o lună de la moartea tatălui său: „Oamenii buni primesc semne”

Petrică Cercel a încetat din viaţă pe 16 septembrie, fiind răpus de coronavirus. Artistul dezvoltase o formă gravă a bolii, după ce refuzase, iniţial, spitalizarea şi alesese să se trateze acasă. Când boala s-a agravat, manelistul a ajuns pe mâinile medicilor, dar deja se zbătea între viață și moarte.

La scurt timp de la moartea lui Petrică Cercel, Ionuţ Cercel a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care mărturisea că tatăl său a simţit că Dumnezeu îl va chema la el şi a exprimat acest lucru într-una dintre ultimele sale melodii, „Facă-se voia ta„.

Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, este mesajul lui Ionuț Cercel, făcut public pe pagina de Facebook, alături de melodia lansată în memoria tatălui său.

Citeste si Înmormântarea lui Petrică Cercel a avut loc seara. Motivul pentru care familia a decis să-l îngroape după lăsarea întunericului. VIDEO