Ionuţ Cercel, mesaj emoţionant la o lună de la moartea tatălui său: „Oamenii buni primesc semne”

Ionuţ Cercel a scris mesaj emoţionant la o lună de la moartea tatălui său. Prietenii, fanii şi întreaga familie au fost zguduiţi de moartea lui Petrică Cercel. Nimeni nu se aştepta ca artistul să se stingă din viaţă atât de devreme.

13 oct. 2021, 16:01
Ionuţ Cercel, mesaj emoţionant la o lună de la moartea tatălui său: „Oamenii buni primesc semne”
Ionuţ Cercel, mesaj emoţionant la o lună de la moartea tatălui său

Ionuţ Cercel, mesaj emoţionant la o lună de la moartea tatălui său. A trecut o lună de când Petrică Cercel a încetat din viață, după ce starea lui de sănătate s-a agravat în urma infecției cu Covid-19. Acesta a stat mai multe zile internat în spital, însă starea lui de sănătate era una stabilă şi nimeni nu se aştepta să se agraveze.

Ionuţ Cercel, mesaj emoţionant la o lună de la moartea tatălui său

Recent, tânărul a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care mărturiseşte că tatăl său a simţit că Dumnezeu îl va chema la el, după apariţia unei melodii cu versuri extrem de triste.

Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, este mesajul lui Ionuț Cercel, făcut public pe pagina de Facebook, alături de melodia lansată în memoria tatălui său.

Citeşte şi: Ce avere avea Petrică Cercel şi cine o va moşteni. Manelistul a murit din cauza complicaţiilor provocate de Covid

Înainte de muri, Petrică Cercel a compus o melodie cu aceste versuri pline de tristețe. ”Nu îmi lua Doamne zilele, e prea devreme ca să mor. Că îi distrug pe copiii mei și îi las fără puterea lor. Și dacă viața mea Doamne o vrei, Facă-se voia Ta, eu am să plec, dar ei vor plânge, vor plânge mult în urma mea”,  sunt doar câteva dintre versurile piesei.

https://www.youtube.com/watch?v=e-f6dYnnv6s