Ionuț Cercel, mesaj emoționant în public la patru luni de când și-a pierdut tatăl: „Tu ai mulți îngeri, dă-mi-l înapoi pe al meu”

S-au scurs mai bine de patru luni de la moartea celebrului manelist Petrică Cercel. Artistul s-a stins din viață fulgerător, iar prietenii, familia, rudele, dar și cei care i-au ascultat muzica au fost pur și simplu în stare de șoc.

24 ian. 2022, 10:43
Ionuț Cercel, mesaj emoționant în public la patru luni de când și-a pierdut tatăl: „Tu ai mulți îngeri, dă-mi-l înapoi pe al meu”

Ionuț Cercel, fiul regretatului manelist, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, la patru luni de la moartea lui Petrică Cercel.

Ionuț Cercel, mesaj cutremurător pe retelele sociale:

Ionuț Cercel își petrece foarte mult timp alături de partenera sa de viață și de cei doi copii pe care îi au împreună, fără să mai caute lumina reflectoarelor, așa cum se întampla înaintea nefericitului eveniment. Îndrăgitul manelist nu se poate împăca cu pierderea iubitului părinte.

”Și dacă aș reuși să vorbesc cu Dumnezeu i-aș spune: Tu ai mulți îngeri, dă-mi-l înapoi pe al meu”, a scris Ionuț Cercel pe internet.

Celebrul manelist Petrică Cercel a murit din cauza COVID-19. A fost internat la Terapie Intensivă, într-un spital din Capitală, însă cu toate eforturile, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Probabil si pentru că, inițial, Petrică Cercel a refuzat internarea și s-a tratat acasă.

Ionuț Cercel a anunțat, la vremea aceea, că tatăl său este intubat la un spital din Capitală, cu câteva zile înainte ca părintele său să se stingă din viață. Starea lui de sănătate s-a agravat și, din nefericire, a decedat.

Înainte de muri, Petrică Cercel a compus o melodie cu aceste versuri pline de tristețe. ”Nu îmi lua Doamne zilele, e prea devreme ca să mor. Că îi distrug pe copiii mei și îi las fără puterea lor. Și dacă viața mea Doamne o vrei, Facă-se voia Ta, eu am să plec, dar ei vor plânge, vor plânge mult în urma mea”,  sunt doar câteva dintre versurile piesei.