Ionuţ Chirilă, demis de ASA Târgu Mureş după doar trei săptămâni

ASA Târgu Mureş i-a reziliat contractul lui Ionuţ Chirilă la mai puţin de trei săptămâni după ce îl numise pe banca tehnică pe antrenorul în vârstă de 51 de ani, a anunţat site-ul oficial al ardelenilor.

12 apr. 2017, 11:39
Ionuţ Chirilă, demis de ASA Târgu Mureş după doar trei săptămâni

Pentru jocul de sâmbătă cu ACS Poli Timişoara, de pregătire se vor ocupa antrenorul secund şi preparatorul fizic. Cele mai mari şanse de a-l înlocui pe Chirilă le are George Ciorceri, însă şi Adrian Falub, cu care s-a negociat şi înaintea numirii lui Chirilă, e o variantă pentru ASA Târgu Mureş.

Ionuţ Chirilă, care a mai pregătit în carieră pe Electromagnetica Bucureşti, Unirea Focşani, Jiul Petroşani, UTA, Concordia Chiajna şi CSMS Iaşi, a stat la ASA Târgu Mureş trei meciuri, în care a înregistrat două înfrângeri şi un egal.

Chirilă semnase un contract pe doi ani şi jumătate cu ASA Târgu Mureş, însă a fost în pericol să fie demis încă după primul meci pe banca mureşenilor, 0-2 contra lui FC Botoşani.

Înaintea lui Ilie Stan, numit la sfârşitul anului la ASA Târgu Mureş, pe banca mureşenilor s-a aflat Dan Alexa.

După disputarea a cinci etape din play-out-ul Ligii 1, ASA Târgu Mureş e ultima în clasament, cu zece puncte, la şase în urma celor de la Pandurii, aflaţi pe locul 12, care duce în barajul de menţinere în prima ligă.