Procesul fraților Dolănescu se apropie de final. Cine va intra în posesia vilei din Sectorul 5 al Capitalei, după ce s-au judecat timp de patru ani

Frații Dolănescu vor afla peste două săptămâni cum va fi împărțit imbobilul din Secotrul 5 pentru care se judecă de patru ani.

29 mai 2023, 22:25
Procesul fraților Dolănescu se apropie de final. Cine va intra în posesia vilei din Sectorul 5 al Capitalei, după ce s-au judecat timp de patru ani
Frații Dolănescu vor afla cine va moșteni casa răposatului lor tată

Ionuț Dolănescu și fratele lui, Dragoș, nu au putut avea o relație apropiată după moartea tatălui lor, Ion Dolănescu. După 14 ani de la moartea artistului, fiii acestuia nu au ajuns la un punct comun în privința moștenirii.

Cei doi vor afla decizia judecătorilor cu privire la dosarul imobilului din Sectorul 5 al Capitalei, în care ambii sunt implicați. După patru an, cei doi frați, dar și alte persoane implicate în proces, vor afla sentința judecătorilor.

Citește și: Lovitură de teatru în familia Dolănescu. Mesaj neaşteptat al fiul nelegitim al artistului

Judecătorii au hotărât să prezinte în data de 12 iunie  sentința în cazul procesului deschis împotriva mai multor persoane, pentru împărțirea unei case din Capitală, după ce în urmă cu o lună au fost introduși în proces și moștenitorii reclamantului.

Frații Dolănescu se judecă pentru o vilă cu șase camere, cu un teren de 342 mp.

Procesul a fost deschis în 2019, iar la scurt timp judecătorii au admis cererea:

„Admite în principiu cererea de partaj formulată de reclamanţii Munteanu Eugen şi Marin Olga, în contradictoriu cu pârâţii(…) Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio,(…) Dolănescu Ionuţ(…). Stabileşte bunurile supuse împărţelii ca fiind următoarele:

– Dreptul de proprietate asupra terenului în suprafaţă de 342 mp şi construcţiei edificată pe acesta, din cărămidă, compusă din 6 camere, bucătărie, hol, 2 pivniţe, WC (curte), situate în str…..sector 5, Bucureşti, menţionate în contractul de vânzare cumpărare… Constată că au calitatea de coproprietari cu privire la bunurile supuse împărţelii, următoarele persoane, cu următoarele cote din dreptul de proprietate:

– reclamanţii Munteanu Eugen şi Marin Olga, cu o cotă de 3/6 din masa partajabilă;

– pârâtul Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, cu o cotă de 1/4 din masa partajabilă;

– pârâtul Dolănescu Ion, cu o cotă de 1/12 din masa partajabilă”, se arată într-un fragment din decizia magistraților, potrivit spynews.ro.

Citește și: Dragoş Dolănescu, scrisoare emoţionantă către fiul său: „Răbdare; toate au un rost!

Ionuț Dolănescu a împlinit în februarie vârsta de 51 de ani, iar fratele său a ținut să îl felicite, chiar dacă relația dintre ei nu este tocmai bună.

„Eu și Ionuț nu mai vorbim de vreo 12-13 ani, dar îi urez la mulți ani, alături de frumoasa lui familie și multă sănătate! Eu și Ionuț am fost foarte buni prieteni, dar ne-am dezvoltat diferit. Acum nu mai avem nimic în comun. Putem compara totul cu o căsnicie”, a spus Dragoș Dolănescu.