Ionuț Dolănescu și Doinița, poveste de dragoste desprinsă din basme: „Pentru noi, Ionuț este Dumnezeu”. Artistul care nu a plăcut-o pe Doinița: „Nu te uiți la ea că e stranie?”

Sunt aproape 17 ani de când Ionuț și Doinița Dolănescu au jurat, în fața lui Dumnezeu, că vor fi alături la bine și la greu, până ce moartea îi va despărți. Deși a trecut atât amar de vreme, iată că cei doi reușesc să-și țină promisiunea și se iubesc la fel ca în prima zi. Iar de când în viața lor au apărut Vlad, Ioana și Iancu, sentimentele sunt și mai puternice și se simt mai uniți ca niciodată.

27 feb. 2024, 08:52

Ionuț Dolănescu primește numai cuvinte de la laudă de la frumoasa lui soție și de la copii. Este stâlpul casei și le este tuturor alături la bine și la greu. Recent, la 40 de ani de carieră, într-un spectacol aniversar, Doinița Dolănescu și cei trei copii au făcut confesiuni emoționante, în cadrul emisiunii moderate de Iuliana Tudor.

Artistul a spus în nenumărate rânduri că, deși sunt împreună aproape de-o viață, în relația lor există zilnic momente de tandrețe.

În fiecare zi îi spun că o iubesc, o drăgălesc și o dezmierd pentru că ea chiar merită. E greu să fii și mamă, și artistă… Fericirea o găsim în lucrurile simple, ne trebuie atât de puțin ca să fim fericiți! Facem totul împreună. Până și tenis jucăm împreună!”, a mărturisit Ionuț Dolănescu, într-un interviu mai vechi, în cadrul unei emisiuni TV.

Ionuț Dolănescu și Doinița, poveste de dragoste desprinsă din basme: „Pentru noi, Ionuț este Dumnezeu”

Și nici Doinița nu-i rămâne datoare când este vorba despre aprecierea calităților partenerului său de viață.

Citeste si Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu: „Tata râdea mereu de ea, a ținut-o așa ani de zile”

Ionuț este omul care face toate lucrurile la superlativ. Tată bun, soț bun, artist, bineînțeles, cel mai bun. Pentru noi, el este stâlpul. El este șef, îmi place. Băiatul mai mare are 16 ani și când vrea ceva, spune „mami, te rog, du-te tu. Pe tine tata nu te refuză niciodată” M-a cucerit prin omul Ionuț Dolănescu. Este un om foarte bun, recunoscător, pentru noi, Ionuț este Dumnezeu”, a spus Doinița Dolănescu în cadrul emisiunii moderate de Iuliana Tudor, potrivit kfetele.ro

Fiica artistului a ținut să îi transmită și ea câteva gânduri tatălui său.

E cel mai bun tată pe care aș fi putut să mi-l doresc vreodată. Mă sprijină, mă ajută, mai ales că am început să cânt cu vocea. Îi doresc sănătate, cât mai mult timp alături de noi, pentru că timpul este cel mai important”, a declarat fiica artistului în cadrul aceleiași emisiuni.

Artistul care nu a plăcut-o pe Doinița la început: „Nu te uiți la ea că e stranie?”

Când s-au cunoscut, părinții lui Ionuț au plăcut-o din prima pe Doinița. Nu și maestrul Nicolae Botgros, căruia i s-a părut „stranie”.

Citeste si Motivul pentru care Maria Ciobanu și Ion Dolănescu nu s-au căsătorit niciodată. Câți copii are artista

Ne-am îndrăgostit, am prezentat-o părinților mei si au fost foarte încântați de noua mea cucerire. La inceput, ea era cam reticenta iar maestrul Botgros imi spunea: nu te uiti la ea ca e stranie?! Probabil tocmai acest lucru m-a atras la ea, ca era putin neobisnuita. Dar era foarte serioasa, la locul ei, asta m-a si atras atat de mult. De la inceput am realizat ca este femeia vietii mele, a fost dragoste la prima vedere si mi-am dorit-o foarte mult. Cred ca este singura femeie din viata mea de la care mi-am dorit urmasi!”, povestea artistul în urmă cu ceva timp.