Ionuţ Dolănescu şi soţia lui, Doiniţa, infectaţi cu Covid-19: „Şi eu am făcut parte din sceptici, dar iată că virusul există”

Ionuț Dolănescu şi soţia lui, Doiniţa, sunt infectaţi cu Covid-19. Interpretul de muzică populară a confirmat marți, la Antena 3, şi a declarat că acum se află în izolare la domiciliu, având o formă uşoră a virusului.

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 14:46
Ionuţ Dolănescu şi soţia lui, Doiniţa, infectaţi cu Covid-19: „Şi eu am făcut parte din sceptici, dar iată că virusul există”

Stam cuminti in casa de 5 zile, respectam legislatia. Si eu am facut parte din sceptici, dar iata ca virusul exista, trebuie tratat cu seriozitate, trebuie sa ne protejam si e mai bine sa nu luam decat…

Eu am noroc ca am o forma usoara, nu am avut febra, sotia mea si-a pierdut gustul si mirosul”, a declarat Ionuț Dolănescu.

Artistul a spus că s-a testat pentru că urma să plece într-un concert în SUA.

Ionuţ Dolănescu s-a înscris în PSD 

Cântăreţul de muzică populară Ionuţ Dolănescu s-a înscris în PSD. Anunţul a fost făcut de liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunţat că interpretul de muzică populară Ionuț Dolănescu s-a înscris în partid. 

Ionut Dolanescu intotdeauna a fost un om de stanga. Este dambovitean si s-a alaturat echipei noastre din toate punctele de vedere dar in primul rand pentru un proiect cultural pentru judetul Dambovita„, a zis Corneliu Ștefan, potrivit stiripesurse.ro. 

Întrebat dacă Ionuț Dolănescu ar putea fi sprijinit de PSD la alegerile locale, acesta a răspuns: „Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultura. Cred ca Ionut Dolanescu este un brand național”, a precizat liderul PSD Dâmboviţa.