Ionuţ Lupescu atacă FRF şi pe jucători: Dacă stăm să ne plângem că ei joacă dur şi noi nu, avem o problemă

Ionuţ Lupescu, director în Comisia Tehnică a UEFA, critică atitudinea FRF, care a pus rezultatul tricolorilor din Kazahstan (0-0) pe seama jocului dur al gazdelor.

12 oct. 2016, 11:23
Ionuţ Lupescu atacă FRF şi pe jucători: Dacă stăm să ne plângem că ei joacă dur şi noi nu, avem o problemă

România nu a fost singura echipă care a jucat pe un teren artificial. Din câte ştiu, România este obişnuită să joace pe terenuri proaste, pentru că din păcate la noi în ţară, un ultimii ani, nu avem terenuri bune. Probabil, terenul a fost omologat de FIFA.

În meciurile internaţionale este o anumită duritate. Dacă acum începem să dăm vină pe acest lucru, nu cred că am progresat deloc în fotbalul românesc.

Citeşte şi Cea mai dură critică pentru Enache, după ratarea din Kazahstan: A patinat ca vaca pe gheaţă!

Cum să ştie jucătorii Kazahstanului că au voie cu durităţi? Aşa a decis arbitrul. Dacă stăm să ne plângem că ceilalţi joacă dur şi noi nu jucăm dur, avem noi o problemă, la jucători. Ce înseamnă aia, că au jucat aia dur şi noi nu am jucat dur? Nu ştiu dacă este normal pentru o naţiune, să se plângă de acest lucru. Nu am auzit la alte naţiuni mari să se plângă de astfel de lucruri„, a declarat Ionuţ Lupescu, la Dolce Sport.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat la întoarcerea tricolorilor din Kazahstan că va depune memoriu la UEFA, reclamând indulgenţa arbitrului faţă de jocul dur al gazdelor.