Ionuţ Popa e în comă! Antrenorul a suferit un stop cardiorespirator. „Este în stare gravă!”

Antrenorul Ionuţ Popa a suferit, marţi seara, un stop-cardio respirator şi a fost internat la Spitalul Judeţean Arad. Fostul tehnician al echipei UTA Arad este în stare gravă.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 19:29
Ionuţ Popa e în comă! Antrenorul a suferit un stop cardiorespirator. „Este în stare gravă!”

Ionuţ Popa a fost transportat de urgenţă la secţia UPU a Spitalului Judeţean Arad, unde a fost resuscitat şi apoi transferat pe secţia ATI. Din primele informaţii, starea antrenorului este gravă.

În urmă cu mai mult de un an, lui Ionuţ Popa i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu pot fi operate, scrie SpecialArad.

„Este în stare gravă. E în comă. A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, ne spune o sursă din cadrul Spitalului Județean Arad.

Primele probleme de sănătate ale lui Ionuț Popa (67 de ani) au apărut în luna ianuarie a anului 2019, când era antrenor al echipei UTA. A fost consultat de mai mulți medici de la Arad, Timișoara, Viena, Cluj, Budapesta sau Iași, dar starea sa nu s-a ameliorat.

În cariera lui de antrenor, Popa a pregătit echipele UTA, FC Bihor, Poli iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara. Ultima dată a stat pe banca echipei UTA Arad.

Alexandru Bălan „Colo”, vloggerul care a instigat la violarea minorelor, a fost REŢINUT