Ionuţ Radu, surprins în ipostaze intime cu cea mai sexy asistentă TV. El e portarul naţionalei de tineret, ea tocmai a divorţat

Ramona Olaru, sexy-asistenta de la matinalul Antenei 1, l-a cucerit pe portarul echipai naţionale de tineret. Ionuţ Radu și Ramona Olaru au fost surprinşi în ipostaze intime într-un club de fiţe din Mamaia.

10 iul. 2019, 14:16

Ramona Olaru a profitat din plin de statutul de femeie liberă pe care l-a dobândit în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a ales să pună capăt mariajului în fața notarului. La scurt timp după ce s-a instalat la una dintre cele mai bune mese din celebrul club, asistenta divorțată de la matinalul Antenei 1 s-a anturat cu unul dintre cei mai râvniți burlaci ai momentului, Ionuț Radu, scrie Cancan.

Ionuţ Radu şi-a luat maşină de 250.000 euro. Ce superbolid conduce căpitanul României U21 FOTO

Portarul echipei naţionale de tineret a intrat imediat în „joc”. Cei doi au profitat de atmosfera electrizantă și au dansat intim în repetate rânduri. Din câte se pare, fotbalistul nu a ezitat și a „combinat-o” imediat pe sexoasa asistentă a lui Răzvan&Dani, cu care a petrecut până-n zori.