Ionuţ Stroe: „Alianța PNL- PSD pune pe primul loc proiectele majore pentru bucureșteni”

La București, Alianța PNL-PSD a fost creată pentru ca marile proiecte ale acestui oraș să poată fi realizate. Un mare proiect este și cel al primarului Daniel Băluță, de extindere a magistralei de metrou M4 Gara de Nord- Gara Progresul, spuen Ionuţ Stroe

03 apr. 2024, 18:19

Ionuţ Stroe arată pe Facebook că „roaba” este prea mică pentzru proiectele PNL-PSD pentru România.  „Alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, și candidatul PNL- PSD pentru Primăria Capitalei, Catălin Cîrstoiu, am participat la evenimentul ce marchează extinderea magistralei de metrou M4. Este un proiect unic, foarte important, primul de acest gen pe care o primărie din România și-l asumă. PNL Sector 4, organizația pe care o conduc, a avut în ultimii 8 ani maturitatea politică necesară pentru a susține proiectele importante, precum această magistrală sau stația de metrou Tudor Arghezi și parcarea tip Park and Ride, pe care o vedeți în fotografii și care era azi plină de mașini. Interesul cetățenilor este peste apartenența politică a primarilor! Vom continua în același fel”, scris Ionuţ Stroe pe Facebook. 

Marcel Ciolacu, sigur de succesul în alegeri: „Părerea mea este că va câştiga domnul Cătălin Cîrstoiu. Un bucureştean să voteze pentru Nicuşor Dan, depăşeşete logica”
„Mai mult, avem nevoie de colaborare între sectoarele din București și localitățile limitrofe, întrucât problemele de transport ale bucureștenilor nu se opresc la limitele de sector, iar alianța PNL- PSD pune pe primul loc proiectele majore pentru bucureșteni. Vom depune toate eforturile astfel încât Cătălin Cîrstoiu sa aibă un rezultat record, iar după 9 iunie Bucureștiul să aibă în sfârșit un primar cu viziune, care știe ce are de făcut și poate să ducă proiectele la bun sfârșit”, a mai scris Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

Detalii despre noua linie de metrou aici

O nouă magistrală de metrou în București. Va lega Gara de Nord de Gara Progresul
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri că partidul lucrează la acest proiect prezidenţial care să îl înglobeze pe liderul PNL Nicolae Ciucă. El a precizat că personal crede în acest proiect prezidenţial, şi-l doresc, dar în situaţia în care vor merge împreună. PSD şi PNL, vor vedea şi vor analiza. Stroe a mai spus că oferta, dacă va fi una comună, va fi una complexă, care va include premier şi multe alte funcţii importante, inclusiv funcţia de comisar european.