iPhone 12 va avea o variantă specială numită „Musk Be On Mars”. Cât vor scoate pasionaţii din buzunare

Pasionații produselor Apple vor putea cumpăra o variantă specială a Iphone 12 și anume ”Musk Be On Mars”. Compania rusească ”Caviar” pregătește noua variantă care va fi lansată curând.    

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 12:55

Compania rusească de accesorii pentru telefoane acceptă precomenzi pentru designul personalizat pentru iPhone „Musk Be On Mars. Doritorii trebuie să scoată din buzunar 5.000 de dolari şi vor un iPhone 12 cu tema SpaceX care prezintă una dintre rachetele firmei şi semnătura lui Musk.

Citeşte şi: Pandemia de coronavirus întârzie lansarea noului iPhone

Cei de la compania Caviar susţin pe pagina oficială faptul că „Deţinându-l, devii membru al unui echipaj de navetă spaţială, o bucată din istorie, un erou care cucereşte spaţiul”.

De asemenea, compania susţine că seria limitată „are o piesă reală încorporată a misiunii SpaceX care a fost în spațiu.”

Reprezentanţii Apple au confimat luna trecută faptul că iPHone 12 va fi scos către vânzare mai târziu decât modelele anterioare.  Conform CFO Luca Maestri, iPhone 12 va ajunge în magazine cu „câteva săptămâni mai târziu” decât data normală a lansării.


loading...