Ipostaza scandaloasă în care a fost surprinsă Mirela Vaida. Imaginea pe care ar dori-o ştearsă de pe internet FOTO

O imagine postată acum doi ani în mediul online de Valentina Fătu o prezintă pe Mirela Vaida într-o ipostază la care puţină lume s-ar fi aşteptat. Totul s-a petrecut la o petrecere, la care prezentatoarea emisiunii Acces Direct a fost luată de val!

12 iul. 2023, 08:41
Ipostaza scandaloasă în care a fost surprinsă Mirela Vaida. Imaginea pe care ar dori-o ştearsă de pe internet FOTO
Ipostaza scandaloasă în care a fost surprinsă Mirela Vaida. Imaginea pe care ar dori-o ştearsă de pe internet

Ipostaza scandaloasă în care a fost surprinsă Mirela Vaida. Alături de prezentatoarea TV și cântăreață era și Adriana Trandafir și încă o prietenă. Mirela Vaia a negat, în repetate rânduri, că ar consuma alcool, dar în imaginea de la o petrecere din 2012 prezentatoarea de la Acces Direct și-a deschis o sticlă de bere! „Pare că 2012 a fost un an bun!”, este textul care însoţeşte imaginea.

Citeşte şi: Scandal monstru între vedetele Antenei. Mirela Vaida și Dan Capatos, în plin război? „Eu îmi risc viața și sunt luată la mișto”

Cancan scrtie că Mirela Vaida ar fi avut un derapaj bahic în urmă cu doi ani, când a fost invitată la emisiunea „Te cunosc de undeva” și l-a interpretat pe Pepe. Pe platourile de filmare, prezentatoarea de la Acces Direct ar fi avut nevoie de puțin ajutor vocal și ar fi consumat o sticlă de whisky!

Toți cântăreții știu clar că tăria ajută vocea, iar ea, activând în domeniul muzical poate că a vrut să folosească acest truc, dar a întrecut măsura și a fi băut o întreagă sticlă. Deşi s-a ferit cât a putut, vedeta a fost „mirosită” imediat de oamenii de la filmări, ba chiar s-ar fi certat cu unul dintre colegi, pe care l-ar fi și agresat! Deşi incidentul a fost prezentat public, vedeta nu a avut nici o reacţie, nici măcar una de negare.

Mirela Vaida a apărut la Antena 1, timp de 14 ani, iar emisiunea Acces Direct a fost mutată la Antena Stars din luna februarie a anului 2022. Vedeta este căsătorită cu Alexandru Vaida din 2009, alături de careare trei copii, Carla, Vladimir și Tudor.