Ipostaze inedite de-ale preşedintelui Vladimir Putin surprinse în timpul vacanţei petrecute în Siberia

Preşedintele Vladimir Putin s-a lăsat filmat şi fotografiat în ipostaze mai puţin obişnuite pentru un şef de stat, în timpul concediului petrecut în sudul Siberiei.

27 sept. 2021, 14:58
Ipostaze inedite de-ale preşedintelui Vladimir Putin surprinse în timpul vacanţei petrecute în Siberia

Vladimir Putin în Siberia. Astfel, liderul de la Kremlin a putut fi văzut pescuind, mergând pe un câmp năpădit de buruieni sau dormind în cort. O filmare de 10 minute, care-l surprinde pe preşedintele rus în ipostazele enumerate mai sus, a fost difuzată de televiziunea de stat şi a fost realizată în concediul preşedintelui de la începutul lui septembrie. În această vacanţă, putin a fost însoţit, pentru o perioadă, şi de ministrul apărării, Serghei Şoigu.

Citeste si China va interzice avorturile în „scopuri nemedicale”. Decizia are ca scop îmbunătățirea sănătății reproductive a femeilor

În înregistrare, directorul unei rezervaţii naturale îi explică liderului de la Kremlin că în zonă trăiesc vreo 600 de urşi. „Substanţial”, răspunde Putin.

În alte imagini, preşedintele pare impresionat de o turmă de cerbi roşii pe care îi observă în taiga. „Dacă ar participa la Jocurile Olimpice nimeni nu i-ar întrece„, glumeşte Putin.

Mai târziu, şeful statului este văzut făcându-se comod într-un cort pentru a-şi petrece noaptea.

Citeste si Restricţii tot mai multe în Afganistan! Talibanii le-au interzis bărbierilor să mai radă şi să fasoneze bărbile clienţilor

Nu este pentru prima dată când liderul de la Kremlin apare în ipostaze atipice pentru un şef de stat. El a mai fost filmat sau fotografiat scăldându-se în apa înghețată, călărind la bustul gol, aruncând adversari pe salteaua de judo, eliberând tigrii în sălbăticie sau înotând într-un râu.