IPOTEZĂ OFICIALĂ: Codruţ Marta NU MAI ESTE ÎN VIAŢĂ. Dezvăluiri ULUITOARE. VIDEO

Codruţ Marta a fost asasinat. Aceasta este ipoteza pe care merg anchetatorii în cazul dispariţei fostului şef de cabinet al lui Blejnar.

12 iul. 2014, 08:16
IPOTEZĂ OFICIALĂ: Codruţ Marta NU MAI ESTE ÎN VIAŢĂ. Dezvăluiri ULUITOARE. VIDEO

Codruţ Marta, evazionist şi om de legătură al celor din Grupul de la Monaco, nu mai este în viaţă. Informaţia vine chiar de la procurorul-şef adjunct al DNA, Marius Iacob.

„Avem în lucru un dosar care are şi acest aspect, al dispariţiei lui Codruţ Marta. Codruţ Marta e dat în urmărire internaţională, pe numele lui s-a solicitat acum 2 ani mandat de arestare preventivă. Luăm în calcul şi varianta în care el a fost ucis. La momentul de faţă facem cercetări pe toate aceste planuri. Cel mai probabil el nu se mai afla în viaţă în acest moment”, a explicat Marius Iacob.

 

DEZVĂLZUIRI din dosarul Codruţ Marta

Anchetatorii au emis o nouă ipoteză în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta. Potrivit România TV, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar ar fi împrumutat cu o sumă foarte mare de bani un important om de afaceri. Când a venit scadenţa Marta şi-ar fi cerut banii înapoi, însă din acel moment, nimeni nu a mai auzit de el.

Citeşte şi IPOTEZĂ ŞOC. Codruţ Marta ar fi fost răpit. Elan Schwartzenberg, implicat în dispariţie

Codruţ Marta a dispărut în luna mai a anului 2012 şi a fost dat în urmărire internaţională. A fost emis chiar un mandat de arestare în lipsă pe numele său.

Codruţ Marta este cercetat alături de fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, într-un dosar de evaziune fiscală în valoare de peste 15 milioane de euro.