Ipoteză şoc: Bărbatul sinucigaş şi-a păcălit copiii să moară. Vezi ce spun anchetatorii VIDEO

Ipoteză şocantă în cazul bărbatului dispărut împreună cu cei doi copii. Tatăl i-ar fi dus pe micuţi pe un pod de gheaţă de pe lacul Tarniţa şi ar fi aşteptat ca acesta să se rupă. Bărbatul a mai încercat să se sinucidă de câteva ori în trecut, dar a fost oprit de Poliţie.

RomaniaTV.net
29 feb. 2012, 14:21
Ipoteză şoc: Bărbatul sinucigaş şi-a păcălit copiii să moară. Vezi ce spun anchetatorii VIDEO

Poliţiştii cred că bărbatul a mers pe lac împreună cu copiii până când gheaţa a cedat. Doi fraţi şi tatăl lor au dispărut în zona Gilău-Mărişel, judeţul Cluj, potrivit stiridecluj.ro.

Toate indiciile arată că tatăl cu copiii au venit aici şi au intrat în lac, au mers pe gheaţă şi au căzut, probabil voit de către tată„, a declarat chestorul Ioan Păcurar, şeful IPJ Cluj.

Şi înregistrarea video pe care a lăsat-o bărbatul demonstrează faptul că totul a fost premeditat. Înainte de dispariţie, şi-a dus copiii la un fast food, apoi i-a filmat acasă.

Îşi lua într-un fel rămas bun şi îşi ameninţa familia că nu o să-i găsească niciodată„, a spus comisarul-şef Cristian Pintea, adjunctul şefului IPJ Cluj.

Apropiaţii familiei sunt şocaţi de ipoteza sinuciderii împreună cu cei doi copii. Bărbatul părea un tată exemplar, mai ales datorită modului în care îşi îngrijea fiul bolnav.

Avea un handicap şi el s-a trudit foarte mult săracul să-l aducă la normal, tratament de mic. Chiar a fost un bărbat exemplu„, a spus verişoara bărbatului dispărut.

Urmele de paşi găsite pe gheaţă îi fac pe anchetatori să creadă că trupurile celor trei sunt pe fundul apei. „Sunt curenţi puternici şi este riscant pentru orice profesionist ar fi„, a declarat comandatul IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mai avut tentative de suicid, iar poliţia a intervenit de mai multe ori pentru a aplana scandalurile cu fosta soţie.