Ipoteză şoc în cazul cadavrului carbonizat găsit lângă Timişoara: Şoferul beat a accelerat până când vehiculul a luat foc

Bărbatul al cărui trup a fost găsit carbonizat într-o maşină, pe un câmp de lângă Timişoara, ar fi băut alcool, apoi s-a urcat la volan. Maşina ar fi rămas împotmolită în noroi pe câmp, şoferul a accelerat până ce aceasta a luat foc. Este una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori în cazul cadavrului carbonizat găsit duminică dimineaţă pe un câmp în apropiere de Timişoara.

24 ian. 2021, 15:37
Ipoteză şoc în cazul cadavrului carbonizat găsit lângă Timişoara: Şoferul beat a accelerat până când vehiculul a luat foc
Ipoteză şoc în cazul cadavrului carbonizat găsit lângă Timişoara

Poliţiştii din Timiş au stabilit identitatea bărbatului găsit carbonizat într-o maşină care a luat foc pe un câmp de lângă Timişoara. Din primele date, victima este un localnic de 42 de ani din Chişoda, comuna Giroc. Bărbatul locuia pe o stradă din localitatea unde a avut loc incidentul, în apropiere de locul unde a fost descoperit autoturismul care luase foc.

Vecinii bărbatului le-au spus poliţiştilor că bărbatul obişnuia să consume alcool peste măsură şi să se urce la volan. Cel mai probabil la fel s-a întâmplat la fel şi noaptea trecută. Oamenii bănuiesc că s-a urcat la volan în stare de ebrietate, a mers pe câmp, unde a rămas cu maşina împotmolită în noroi. Ca să revină pe drum, anchetatorii bănuiesc că a accelerat, iar motorul turat ar fi luat foc. Astfel şi-ar fi găsit sfârşitul bărbatul de 42 de ani din Chişoda, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Poliţiştii din Timişoara au deschis o anchetă, duminică, după ce un localnic a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că într-o maşină arsă pe un câmp de lângă oraş se află un cadavru carbonizat.

La locul indicat de martor au ajuns în scurt timp mai mulţi poliţişti care au început cercetarile pentru a stabili identitatea cadavrului şi a afla cum s-a petrecut tragedia.

”În jurul orei 9:00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cetăţean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o maşină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea. De urgenţă s-au deplasat la fata locului poliţiştii Sectiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul I.P.J Timiş si poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, transmite IPJ Timiş.

De asemenea, pompierii au venit si ei sa dea o mana de ajutor pentru a intelege de la ce a pornit incendiul.

Autoturismul, un Renault Megane, se afla la aproximativ 200 de metri de cea mai apropiată locuinţă şi departe de drumul principal, astfel că nimeni nu a observat focul care a cuprins maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

A fost deschis dosar penal de moarte suspectă, iar anchetatorii vor să afle dacă este vorba de un accident, o crimă sau sinucidere.

Citeşte şi: Accident mortal în Iași! A aruncat cadavrul în șanț și a fugit de la locul accidentului

 

 

 


loading...