Ipoteză ŞOC în cazul morţii lui Jean Constantin. Benone Sinulescu dezvăluie GREŞEALA fatală

Moartea actorului Jean Constantin ar fi fost provocată de o mare greşeală. La aproape patru ani de la tragicul eveniment, prietenul de-o viaţă a actorului, cântăreţul Benone Sinulescu a făcut dezvăluiri şocante. La ultimul zbor cu avionul, Jean, care avea un stimulator cardiac, ar fi trecut prin detectorul de metale şi ar fi leşinat.

19 ian. 2014, 11:01
Ipoteză ŞOC în cazul morţii lui Jean Constantin. Benone Sinulescu dezvăluie GREŞEALA fatală

În 2010, cu aproximativ două luni înainte ca Jean Constantin să moară, Benone Sinulescu l-a însoţit pe regretatul actor într-un turneu în Canada.

La întoarcerea în ţară, pe aeroportul din Vancouver, au început necazurile, după cum a povestit cântăreţul de muzică populară pentru ziarul Libertatea: „După ce a trecut prin poarta de detectat metale, Jean a dus mâna la inimă, apoi a căzut jos, ca secerat. Eram cu soţia mea, ne-am speriat teribil, ştiam că el mai suferise trei infarcturi, chiar credeam că a murit. Abia am reuşit să-l trezim din starea de leşin în care intrase„, a declarat Benone Sinulescu.

Mai mult, starea de sănătate a actorului s-ar fi înrăutăţit pe parcursul călătoriei.

Am crezut că Jean îşi va da sufletul! Abia respira, nici nu mai ştiam ce să-i facem. Târziu, ne-a mărturisit că avea montat un stimulator cardiac, care îi ajuta inima să bată normal. Am înţeles că în situaţia lui, avea interzis să treacă prin filtrul de control din aeroport„,a mărturisit artistul.

De la nefericitul incident nu a mai trecut mult timp până la decesul actorului. Jean Constantin a fost găsit în mai 2010 zăcând pe podea fără suflare, în casa lui din Constanţa.