IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul avionului Malaysia Airlines dispărut cu 239 de persoane la bord

La bordul avionului companiei Malaysia Airlines dispărut s-ar fi aflat o încărcătură suspectă de două tone, iar anchetatorii susţin că dispariţia navei ar fi fost un act terorist. 

RomaniaTV.net
05 mai 2014, 06:13
IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul avionului Malaysia Airlines dispărut cu 239 de persoane la bord

Anchetatorii în cazul dispariţiei avionului Boeing 777 malaezian  au noi informaţii care îi conduc spre varianta unui act terorist. 11 membri ai unei grupări din Malaezia, care are legături cu Al-Qaida, au fost arestaţi şi sunt interogaţi, potrivit România TV.

Suspecţii ar face parte dintr-o grupare teroristă care ar avea de gând să comită atentate în ţări musulmane. Aceştia au fost interogaţi după ce mai mulţi anchetatori internaţionali au cerut să fie reţinuţi. Potrivit Daily Mail, ei neagă orice implicare în cazul avionului dispărut.

Citeşte şi A fost descoperită EPAVA avionului malaezian dispărut? Un arheolog marin pretinde că ŞTIE UNDE ESTE

În acelaşi timp, apare o altă informaţie la fel de şocantă. La bordul avionului se afla o încărcătură misterioasă de peste două de tone care nu apare în documentele oficiale. Compania de zbor a refuzat să ofere explicaţii, motivând că este o anchetă în desfăşurare. Potrivit presei britanice, aeronava mai avea la bord 4,5 tone de mangustan – un fruct exotic – şi un transport de baterii de litiu a cărui greutate atingea 200 de kilograme.

Oficial, autorităţile malaeziene au anunţat că aeronava, dispărută pe 8 martie, s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian. Până acum însă nu a fost găsită nicio dovadă.