BOMBĂ în cazul accidentului cu 6 MORŢI: tragedia a fost provocată de UN SINUCIGAŞ VIDEO

Variantă şocantă în cazul accidentului de pe DN 1 soldat cu ŞASE victime, între care doi copii. Şoferul care a intrat pe contrasens şi care se afla singur în maşină ar fi postat pe un cont de socializare, cu câteva ore înainte de accident, un mesaj în care lăsa să se înţeleagă că îşi va pune capăt zilelor.

RomaniaTV.net
27 sept. 2014, 19:59

Bărbatul avea 28 de ani şi i-a ucis în accident pe ceilalţi cinci ocupanţi ai maşinii cu care a intrat în coliziune.

Mesajul a fost postat după ce barbatul a petrecut într-un club, unde s-ar fi certat cu prietena sa. Acesta ar fi motivul pentru care ar fi ales să se sinucidă, susţin prietenii acestuia pe contul său de Facebook.

Cunoscuţii au postat numeroase comentarii la mesajul de pe reţeaua de socializare, declarându-se şocaţi de vestea morţii acestuia după ce au auzit la ştiri că tânărul şi-a pierdut viaţa într-un accident.

Şase persoane, între care doi copii, şi-au pierdut viaţa, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent.

Accident grav pe DN 1: ŞASE persoane, între care DOI COPII, au murit

Accidentul a avut loc, la kilometrul 81, între Băneşti şi Floreşti. Şase persoane şi-au pierdut viaţa, după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit frontal, impactul fiind extrem de violent.

La faţa locului au ajuns multe ambulanţe, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul celor şase persoane.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru Agerpres, că numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în acest incident rutier este de şase, respectiv trei bărbaţi, o femeie şi doi minori, un băiat de 12 ani şi o fată de aproximativ 14 ani. Iniţial, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a anunţat că două persoane sunt decedate. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a precizat, că, din cercetările efectuate la faţa locului a reieşit că un tânăr de 28 de ani aflat la volanul unui autoturism a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal de o altă maşină care venea din sens opus şi în care se aflau cinci persoane.

În urma impactului, toate cele şase persoane aflate în cele două maşini şi-au pierdut viaţa.