Ipoteză ŞOCANTĂ: Şoferii autocarului răsturnat ar fi băut bere la popas

Copiii care au supravieţuit tragediei de pe DN1 şi au fost externaţi dau explicaţii poliţiştilor. Între timp, martorii fac dezvăluiri şocante: unul dintre profesori i-a avertizat pe copii să se fereasca înainte cu doar câteva clipe de dezastru. Oamenii spun că cei doi şoferi ar fi băut bere la unul dintre popasuri. Acum legiştii fac teste pentru a descoperi dacă au consumat sau nu alcool. 

18 iun. 2016, 11:20
Ipoteză ŞOCANTĂ: Şoferii autocarului răsturnat ar fi băut bere la popas

Domnul Catalin a anuntat inainte de tragedie, a avertizat soferul sa mearga mai incet. A avut un viraj si a fost balans. În acea curba, a strigat la copii si a spus tineti-va ca ne rasturnam. A preconizat. Ziceau parintii ca ar fi fost sticle de alcool. La acel popas au consumat cate o bere, nu stim daca era bere cu alcool sau fara alcool„, a declarat un membru al ansamblului care nu se afla în autocar în momentul accidentului.

Am fost urmariti de ghinion tot timpul. Un coleg de la tambal a murit acum 7-8 ani, dupa tragedie a urmat tragedia cu copilul domnului Neagu, care a fost accidentat de o masina. Acum tragedia asta„, a mai spus acesta, după ce a stat de vorbă cu mai mulţi copii care s-au aflat în autocar în momentul impactului.