IPOTEZĂ ŞOC în cazul cântăreţei care a ars de vie într-un restaurant din Constanţa. Familia cere DESHUMAREA

Nicoleta Cengher a murit în urmă cu un an, într-un incendiu la un restaurant din Constanţa. Trecerea timpului nu a atenuat din durerea familiei cântăreţei iar acum mama tinerei a luat o decizie uimitoare: femeia cere ca trupul fiicei sale să fie dezgropat, deoarece susţine că fiica ei a fost de fapt omorâtă.

02 apr. 2015, 09:49
IPOTEZĂ ŞOC în cazul cântăreţei care a ars de vie într-un restaurant din Constanţa. Familia cere DESHUMAREA

In urma cu un an, in noaptea de 4 aprilie, trei tinere ardeau de vii in incendiul care avea sa mistuie restaurantul Beirut din Constanta. Familiile celor trei fete au acum aceleasi intrebari pe care le aveau si cu un an in urma, in momentul in care tinerele erau scoase, fara viata, din cladire, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Mama cântăreţei moarte în INCENDIUL din Constanţa contestă NECROPSIA

In cazul incendiului de la restaurantul Beirut, procurorii nu au terminat cercetarile si nu a fost intocmit un rechizitoriu final. Rudele victimelor sustin ca anchetatorii nu au cercetat toate ipotezele de lucru, limitandu-se strict la cauza incendiului, asa cum reiese ea din raportul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

Rudele fetelor moarte spun ca mai este o pista care nu a fost luata in calcul, desi declaratiile de atunci ale martorilor dadeau de inteles ca incendiul ar fi putut fi pus de o mana criminala. Mai mult, presa constanteana a scris ca in raportul intocmit de angajatii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta, exista date care arata ca macar una dintre victime prezenta leziuni produse cu un corp contodent, inainte de incendiu.

Mama Nicoletei Cengher a dezvaluit si un alt element socant care o face sa-si puna multe intrebari si care a determinat-o acum, la un an de la tragedie, sa ia o masura drastica.

Citeşte şi Ultimul cântec al CÂNTĂREŢEI ARSE DE VIE în Constanţa, lansat pe internet: Doamne, ce păcat că a murit VIDEO

Nicoleta avea gatul rupt. Am constatat acest lucru cand am imbracat-o. In raportul de la IML nu apare acest lucru. Le-am spus procurorilor de caz, dar nu au facut nimic„, a spus Mariana Sarkany.

Mama tinerei spune ca asteapta rechizitoriul intocmit de Parchetul General si, in cazul in care nu va primi raspuns la toate intrebarile, este decisa sa solicite instantei inclusiv deshumarea fiicei sale si o noua expertiza medicala.

Sunt 360 de zile de cand in fiecare zi plang, cand sunt singura imi pun piesele ei s-o vad si ma gandesc cum si de ce a murit iubirea mea. Nu pot sa tac, sa accept si cu pretul vietii sa nu caut adevarul. Datoria mea este sa lupt pentru copilul meu. Nu mai pot sa astept si sa tac„, a spus Mariana Sarkany.

Cantareata Nicoleta Cengher si dansatoarele Nicoleta Vasiliteanu si Mihaela Tuca au murit in incendiul de la restaurantul Beirut din Constanta.

Citeşte şi Mama Nicoletei Cengher, mesaj SFÂŞIETOR pe FACEBOOK