Ipoteză uluitoare în cazul Caracal. Cine s-ar fi aflat în casa lui Gheorghe Dincă în momentul în care Alexandra a sunat la 112

Ipoteză uluitoare în cazul Caracal: fiul cel mare al criminalului ar fi fost în Casa Groazei în momentul în care Alexandra suna disperată la 112.

13 sept. 2019, 11:57
Ipoteză uluitoare în cazul Caracal. Cine s-ar fi aflat în casa lui Gheorghe Dincă în momentul în care Alexandra a sunat la 112

Surse din anchetă, citate de România TV, susţin că, în momentul în care Alexandra Măceşanu a sunat la 112, în casa lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat chiar fiul cel mare al acestuia.

Sursele citate mai spun că, în înregistrările de la numărul de urgenţă, se aud şi alte voci în afara de cea a fetei care anunţa cu disperare că a fost răpită, sechestrată şi violată.

Detaliu ŞOCANT! Ce se aude pe înregistrarea de la 112 în cazul Caracal

Totodată, mai mulţi martori ar confirma faptul că în casa monstrului se făcea trafic de persoane.

Dezvăluiri şocante făcute de Alexandru Cumpănaşu: Doi martori au participat cu Dincă la violuri VIDEO


Potrivit România TV, unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă a fost denunțat la DIICOT pentru trafic de persoane. La dosar ar fi probe clare că Gheorghe Dincă a traficat fete împreună cu familia sa, precum și cu alți complici.

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă, denunţat la DIICOT pentru trafic de persoane

De altfel, şeful DIICOT declara în urmă cu câteva zile că cercetarea penală a fost extinsă şi pe numele Elenei Dincă, soția lui Gheorghe Dincă, pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu, adolescent dispărută de acasă în luna aprilie.

„În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus Felix Bănilă.