ÎPS Teodosie rămâne în carantină. Magistraţii au respins apelul formulat împotriva hotărârii prin care nu a fost acceptată contestaţia la decizia de carantinare

Tribunalul Constanţa a respins, vineri, apelul formulat de ÎPS Teodosie împotriva hotărârii Judecătoriei prin care nu a fost acceptată contestaţia arhiepiscopului cu privire la decizia de carantinare.

28 ian. 2022, 22:36
ÎPS Teodosie rămâne în carantină. Magistraţii au respins apelul formulat împotriva hotărârii prin care nu a fost acceptată contestaţia la decizia de carantinare

Astfel, ÎPS Teodosie rămâne în carantină la sediul Palatului Arhiepiscopal. Pe 27 ianuarie, instanţa a respins contestaţia Înaltului prelat cu privire la decizia de carantinare dispusă de DSP Bucureşti. Avocaţii Arhiepiscopului Tomisului au atacat, însă, hotărârea cu apel la Tribunalul Constanţa, informează Agerpres.

ÎPS Teodosie rămâne în carantină

Pe 25 ianuarie, ÎPS Teodosie a depus contestaţie la decizia de carantinare a sa, după ce, în perioada 16 – 20 ianuarie, a fost plecat în Iordania, ţară aflată în zona roşie. Concret, arhiepiscopul a cerut suspendarea efectelor respectivei decizii, precum şi anularea acesteia.

Citeste si Arhiepiscopia Tomisului, noi probleme financiare, după amenzile încasate de ÎPS Teodosie. A primit facturi de peste 52.000 de lei la energie electrică şi încălzire

Pe 24 ianuarie, arhiepiscopul Tomisului a fost amendat de trei ori cu câte 1.000 de lei, la intervale diferite de timp, pentru că, potrivit IPJ Constanţa, „pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs„, după ce a oficiat o slujbă religioasă în Catedrala arhiepiscopală, a participat la un eveniment în aer liber cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române şi, ulterior, cu aceeaşi ocazie, a fost prezent la o conferinţă desfăşurată la Centrul Eparhial Tomis.

Citeste si Oana Roman, atac devastator la adresa lui ÎPS Teodosie. „Nu sunt oameni, sunt nevertebrate, cea mai joasă specie!”