ÎPS Teodosie şi-a făcut cont de TikTok pentru a comunica cu tinerii: „Aceste restricţii de la curent, de la căldură, tulbură firea oamenilor”

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că are, de miercuri seară, cont de TikTok, IPS Teodosie apărând deja în câteva filmuleţe cu diferite îndemnuri, precum cel ca oamenii să se roage ca Dumnezeu să dea "lumină în mintea şi în conştiinţa cârmuitorilor", "începând de la cei care sunt în vârful conducerii europene şi mondiale".

03 nov. 2022, 17:23
ÎPS Teodosie şi-a făcut cont de TikTok pentru a comunica cu tinerii: „Aceste restricţii de la curent, de la căldură, tulbură firea oamenilor”

Contul de pe TikTok al Arhiepiscopiei Tomisului are 811 următori şi 4.620 de aprecieri, iar până acum au fost postate deja nouă clipuri cu mesaje ale arhiepiscopului Tomisului.

“Ne găsim şi pe TikTok cu numele Arhiepiscopia Tomisului unde ÎPS Teodosie şi alţi preoţi şi teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt şi la obiect învăţături creştine. Doamne ajută!”, a anunţat Arhiepiscopia Tomisului.

„Se aud atâtea zvonuri, bieții oameni ies să manifeste pentru necaz, sărăcie. Drept să vă spun, aceste restricții de la curent, de la căldură, să stabilească administrația ce temperatură să ai în casă este ceva care tulbură firea oamenilor.

Nu este nicio logică în aceasta. Dumnezeu ne-a dat toate. Să-l lăsăm pe Dumnezeu, să ne rugăm la Dumnezeu ca toate cele așa-zise amenințări ale răului să se transforme în raze de bine”, spune IPS Teodosie într-un prim mesaj transmis pe TikTok.

Citeşte şi: Elena Ionescu, ‘împinsă’ de părinţi să-şi facă iubit: „Îmi spun să cunosc oameni noi după divorț”

„Să vă rugaţi ca să dea Dumnezeu lumină curată în mintea şi în conştiinţa cârmuitorilor, începând de la cei care sunt în vârful conducerii europene şi mondiale” – este unul dintre mesajele transmise de arhiepiscopul Tomisului pe TikTok.

IPS Teodosie a declarat, joi, că este bucuros să colaboreze intens cu tinerii pe acea platformă de socializare.

„Sunt bucuros să colaborez intens cu tinerii pe TikTok, întrucât tinerii au cea mai mare nevoie de biserică, de păstori, de îndrumători. Vă voi fi aproape tuturor, pentru că tinerii sunt viitorul nostru şi au nevoie de lumină. Vă voi da lumină din lumina lui Hristos şi lumină din viaţa bisericii, care este maica neamului nostru românesc şi maica tuturor oamenilor de pe faţa pământului. Doamne ajută să colaborăm frumos, la mulţi ani, iubiţi tineri!”, a mai transmis arhiepiscopul Tomisului.

Citeşte şi: Exclusiv! Prima reacție a lui Adrian Alexandrov, după ce Elena Udrea a fost dusă de urgență la spital: „A cedat! Oricât de puternică ar fi nu le poate duce singură pe toate”