Exclusiv! Prima reacție a lui Adrian Alexandrov, după ce Elena Udrea a fost dusă de urgență la spital: „A cedat! Oricât de puternică ar fi nu le poate duce singură pe toate”

Elena Udrea a fost scoasă din penitenciar și dusă de urgență la spital, în cursul acestei zile. Acesteia i s-a făcut rău așa că o ambulanță a transportat-o la Spitalul de Urgență din Ploiești.

03 nov. 2022, 14:04
Exclusiv! Prima reacție a lui Adrian Alexandrov, după ce Elena Udrea a fost dusă de urgență la spital: „A cedat! Oricât de puternică ar fi nu le poate duce singură pe toate”

Elena Udrea a fost scoasă din penitenciar și dusă de urgență la spital, în cursul acestei zile. Aceasta a acuzat stări de rău. Alerta la 112 s-a dat de către personalul Penitenciarului Târgșor, la ora 11:36.

Elena Udrea, în vârstă de 49 de ani, acuzase o stare de leșin. Imediat la fața locului s-a deplasat o ambulanță cu medic. Elena Udrea era conștientă  stabilă hemodinamic. Pacienta a fost ulterior transportată la UPU Ploieşti pentru a benefica de îngrijiri suplimentare.

Prima reacție lui Adrian Alexandrov, după ce Elena Udrea a fost dusă la spital de urgență

”Mi s-a adus și mie la cunoștintă de către personalul de la Târgșor Ploiești faptul că Elena a fost dusă de urgență la UPU Ploiesti. Nu am apucat în cursul zilei de astăzi să vorbesc cu ea pentru că  înteleg că s-a întamplat de dimineață. Se pare că a cedat în urma acestor evenimente, abuzuri petrecute în ultimele luni împotriva ei, și oricât de puternică ar fi… nu le poate duce singură pe toate! Femeia aceasta în momentul de față se află în pușcărie, în urma unor dosare și decizii absolut ilegale. Este departe de familie, departe de copil și departe de ideea de a i se face dreptate!’, a declarat Adrian Alexandrov pentru româniatv.net

Elena Udrea, condamnată la șase ani de închisoare

La 17 aprilie 2022, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani în dosarul „Gala Bute”. În aceeași zi, Udrea a fost prinsă la Kulata, în apropierea graniței cu Grecia. Ea a ieșit din țară legal, întrucât nu era vizată de nicio măsură care să interzică acest lucru în momentul în care aceasta a făcut-o  În vara acestui an, Curtea de Apel din Sofia a decis extrădarea Elenei Udrea. Ulterior Elena Udrea a fost dusă în Ploiești la Penitenciarul de la Târgșor unde își ispășea pedeapsa.

Citește și: Cine este, de fapt, şoferul care şi-a ucis prietenul de 19 ani la Dobreşti. Iubita sa este o celebră milionară!

Citește și: Ornela Pasăre, dezvăluiri despre căsnicia cu soțul ei: ,,E minunat când îți întâlnești sufletul pereche”