Irina Begu s-a transferat la CSA Steaua. Va face echipă cu Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara

Irina Begu s-a transferat de la CSM București la CSA Steaua, fiind prezentată de clubul din Ghencea, unde a mai fost legitimată pe când avea doar șapte ani.

17 iun. 2020, 08:51
Irina Begu s-a transferat la CSA Steaua. Va face echipă cu Ana Bogdan, Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara

La festivitatea de prezentare au mai participat și colegele sale din echipa feminină a clubului Steaua: Mihaela Buzărnescu, Irina Bara și Ana Bogdan. Cele patru jucătoare au primit tricourile roș-albastre din partea președintelui clubului, Mădălin Hîncu.

„Este un lucru extraordinar că mare parte din echipa de Fed Cup a României este legitimată la acest club”, a spus Irina Begu pentru Steaua TV.

Simona Halep, anunţ dureros pentru TOŢI FANII. Decizie RADICALĂ luată de fostul lider WTA

În luna aprilie, Mihaela Buzărnescu se plângea de faptul că CSA Steaua nu i-a oferit nicio compensație pentru rezultatele obținute: „De peste 17 luni clubul Steaua nu mi-a achitat niciun salariu conform contractului și a actului adițional pe care nici până în ziua de azi nu am reușit să-l finalizăm. Ne-am tot întâlnit, e normal ca și eu să am anumite pretenții, iar ei să le accepte”. Se pare că lucrurile s-au rezolvat din moment ce sportiva fost prezentă la festivitatea de marți.

Cele patru jucătoare au reluat antrenamentele și speră ca turneele să înceapă cât mai repede. „O iau treptat, încerc să cresc nivelul de la săptămână la săptămână, iar atunci când se vor anunța turneele voi începe o pregătire mult mai dură”, a mai spus Irina Begu.