Simona Halep, anunţ dureros pentru TOŢI FANII. Decizie RADICALĂ luată de fostul lider WTA

Simona Halep, locul 2 WTA, nu va participa, cel mai probabil, US Open 2020, turneu programat să înceapă pe 31 august, în condiţii sanitare stricte, din cauza pandemiei de coronavirus.

17 iun. 2020, 07:37
Simona Halep, anunţ dureros pentru TOŢI FANII. Decizie RADICALĂ luată de fostul lider WTA

Simona Halep a anunţat lista turneelor la care va participa în acest an, iar US Open 2020 nu este pe listă.

Anunţul Simonei Halep legat despre participarea la US Open: „Toate acestea mă fac să mă gândesc bine”

„Cu siguranţă am îngrijorări puternice cu privire la a merge acolo în aceste condiţii. Nu numai pentru că ne aflăm în mijlocul unei pandemii globale. Dar şi din cauza riscului de călătorie, a unei potenţiale carantine şi a modificărilor din cadrul turneului”, a spus Simona Halep pentru New York Times.

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care REFUZĂ să dea interviuri la TV

Simona Halep nu va participa la niciun turneu din Asia şi SUA, ci doar la competiţii din Europa. Cel mai probabil, românca va lua startul la Madrid Open şi Roland Garros, în luna septembrie.

Darren Cahill aruncă BOMBA! „Protocolul sanitar al US Open 2020 nu i se potriveşte Simonei Halep”

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a declarat că protocolul Covid-19 propus de organizatorii US Open este „incredibil de dificil” şi, probabil, nu va funcţiona pentru numărul 2 WTA.

„Din punctul de vedere al Simonei, trebuie să călătorească din România, trebuie să petreacă patru săptămâni în acel hotel din New York şi poate să aducă doar o persoană. În mod normal, ai un fizioterapeut, un sparring-partner, un masor şi poate un antrenor sau doi. Practic, trebuie să rămâi în această bulă cu o singură persoană, timp de trei sau patru săptămâni şi trebuie să fii profesionist şi să concurezi la cel mai înalt nivel. Vor fi mulţi jucători care au o problemă cu asta, cu siguranţă”, a explicat Darren Cahill.

Simona Halep, ANUNŢ-BOMBĂ despre RETRAGERE. „O să zic gata, trag pe dreapta!”

US Open a rămas singurul Grand Slam prevăzut să se dispute la datele iniţiale. Turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, programat iniţial între 24 mai şi 7 iunie, a fost amânat pentru 20 septembrie – 4 octombrie, în timp ce turneul de la Wimbledon a fost anulat.


loading...
Partenerii noștri