Irina Begu, performanță extraordinară la Roland Garros 2021. S-a calificat în semifinale la dublu

Perechea româno-argentiniană Irina Begu/Nadia Podoroska s-a calificat în semifinalele probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, miercuri, la Paris, după ce au câştigat cu 6-3, 4-6, 6-2 în faţa cuplului Petra Martic (Croaţia)/Shelby Rogers (SUA).

09 iun. 2021, 16:46
Irina Begu, performanță extraordinară la Roland Garros 2021. S-a calificat în semifinale la dublu

Irina Begu şi partenera sa au câştigat după două ore şi 10 minute.

Pentru Irina Begu este a doua semifinală de Mare Şlem la dublu, după cea reuşită în 2018, la Australian Open, alături de Monica Niculescu.

Primul set a fost echilibrat până la 3-3, după care Begu şi Podoroska au reuşit trei ghemuri consecutive şi au câştigat cu 6-3. În actul secund echilibrul a durat şi mai mult, dar Martic şi Rogers au înclinat balanţa în ghemul zece (6-4).

În decisiv, perechea croato-americană a început cu ghem câştigat pe serviciu, dar apoi Begu şi Podoroska au luat cinci ghemuri la rând şi au încheiat cu 6-2.

Citeşte şi Roland Garros 2021. S-a stabilit prima semifinală feminină, învingătoarea Soranei Cîrstea s-a calificat în careul de aşi

Begu şi Podoroska au fost mai bune la ambele servicii şi au avut şi procentaj mai bun la mingile de break frutificate.

Perechea româno-argentiniană şi-a asigurat un cec de 84.749 de euro şi 780 de puncte WTA la dublu.

În penultimul act, Begu şi Podoroska vor înfrunta perechea compusă din americanca Bethanie Mattek-Sands şi poloneza Iga Swiatek, care au trecut în sferturi cu 6-3, 6-2 de cuplul Darija Jurak (Croaţia)/Andreja Klepac (Slovenia).

Citeşte şi Roland Garros 2021. România nu mai are nicio jucătoare pe tabloul de simplu. Sorana Cîrstea a fost eliminată duminică, în optimi


loading...
Partenerii noștri