Irina Columbeanu îşi câştigă banii singură, la 15 ani. Are deja mii de euro în cont

Irina Columbeanu îşi câştigă banii singură, la 15 ani. Fiica lui Irinel duce o viață foarte bună alături de mama sa, în America. Afaceristul a fost de acord ca fiica lui să locuiască departe de România, pentru că el nu are aceeaşi stabilitate financiară ca în urmă cu câţiva ani.

24 iun. 2022, 14:49
Irina Columbeanu îşi câştigă banii singură, la 15 ani. Are deja mii de euro în cont
Irina Columbeanu îşi câştigă banii singură, la 15 ani

Irina Columbeanu îşi câştigă banii singură, la 15 ani. Tânăra a reușit să se lanseze în lumea afacerilor de la o vârstă extrem de fragedă şi produce lunar zeci de mii de euro, practicând o meserie care îi place.

Irina Columbeanu îşi câştigă banii singură, la 15 ani

Monica Gabor a investit timp și bani în pasiunile fiicei sale, iar tânăra a ajuns în prezent să își câștige singură banii de buzunar. Fiind pasionată de pictură, Irinuca a început să realizeze tot felul de  portrete și peisaje care au ajuns să se vândă mai ceva ca pâinea caldă.

Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării. Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a declarat fostul om de afaceri de la Izvorani, pentru impact.ro.

Citeşte şi: Irina Columbeanu, gest impresionant pentru tatăl ei, din SUA. Afaceristul s-a topit

Irina, recompensată pentru implicarea în activităţi caritabile

Tânăra este foarte implicată în societate și participă la tot felul de proiecte. Tatăl ei a dezvăluit că Irina visează să devină avocat, iar în acest scop studiază mult și participă la procese simulate la care se descurcă excepţional.

Recent, mama ei a distribuit pe reţelele sociale o fotografie cu Irina de la Gala Dolphin Award, eveniment la care adolescenta a fost recompensată cu un premiu important pentru activitatea ei caritabilă. Dolphin Award sunt premiile acordate de către Fundația Caritabilă Malibu Dolphin acelor persoane sau organizații care au adus servicii pozitive comunității din Malibu și și-au pus amprenta asupra dezvoltării socio-economice. La doar 15 ani, Irina apare printre persoanele premiate de fundație, conform platformei oficiale, scrie Click.ro